Kadının Yalan Beyanı Az Kalsın Erkeğin Hayatını Karartıyordu !

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
1 Yıl kadar önce Basına bir haber yansımıştı. Bir adam sevgilisi olan kadının elini ayağını bağlayıp evi ateşe verdiği iddiası ile ! O ara bu haber baya gündemde olmuştu. Sevgili dehşeti diye. Nasıl insanlar var sevgilisini canlı canlı yakacak böyleleri için idam gelsin flan diye :)

O gün ki haber başlıkları.

Bugün gerçek ortaya çıkmış. ( 1 yıl sonrada olsa )

Meğerse Alev isminde ki kadın Sevgilisi ile kavga ettikten sonra kendisi elini ayağını bağlayıp evi yakmış sırf kavga ettiği sevgilisi ceza alsın diye :D Kamera görüntülerinden Sevgilisinin evden 3 saat önce çıktığı ve kadının itfaiye gelmeden hemen 5 dk önce evi yaktığı ortaya çıkmış. İtfaiye raporlarına görede kadın elini ayağını çözebilecek durumda olduğu bağlamanın çok basitçe yapıldığı tespit edilmiş !
Bu olaylar üstüne Adamda kasten öldürmeye teşebbüs ve Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan tutuklanmış. Adam her fırsatta yok böyle bir şey ben kesinlikle kimseyi bağlamadım evide yakmadım diyordu.

Neyse ki bugün gerçek ortaya çıkmış ve

Alev Ş.'nin beyanlarının hayatın olağan akışına aykırı olduğu ifade edilen iddianamede, yangın çıkartarak suç uydurduğunun anlaşıldığı değerlendirmesi yapıldı. Emre Y. hakkında 'Yangın çıkartarak kasten öldürme', 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açılmasına yer olmadığına karar verilmiş.

Alev Ş.'nin psikiyatrik rahatsızlığı nedeniyle kendisi ve toplum için tehlike oluşturduğu, başka şekilde korunamayacağı değerlendirmesiyle, onayı alınmadan Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Ayrıca mahkeme Alev Ş.'nin 'Yangın çıkararak genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' ve 'Suç uydurma' suçlarından 6 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi

Olay günü vatandaşın yangına tepkisi videoda ki gibi kulaktan dolma bilgilerle hemen sevgilisi yakmış diyorlar :)

1649864958140.png

Not: Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bazı insanlar kadının beyanı her zaman esastır kadın her zaman haklıdır flan tarzı laflar ediyor. Kadın kendi evini yakacak kadar gözü dönmüş.

Son düzenleme:

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Cidden çok kötü zamanlardayız. Asla ve asla kadın erkek eşitliği yok.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Yuh yaa..yuh böyle şeytanlar da var işte kızı erkeği yok..