- Reaksiyon puanı
- 530
[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/24122009171621.flv[/SDNTV3]
:laugh: Çok iyiymiş buŞu İHA nın Logosunu Görünce Sinirlerim Kalkıyor
Adamlar Antalya Büro Fax Numarasını Benim Evin Telefonu Vermişlerdi 15 Gündür ne Çektik ya Gece Gündüz Çalıyor Telefon Fax Geliyor Sürekli
Neyse Kadına Bişey Olmamış Ama , Mal Canın Yongasıdır Mantığı ile Üzülüyor Kadın Haliyle
Şu İHA nın Logosunu Görünce Sinirlerim Kalkıyor
Adamlar Antalya Büro Fax Numarasını Benim Evin Telefonu Vermişlerdi 15 Gündür ne Çektik ya Gece Gündüz Çalıyor Telefon Fax Geliyor Sürekli
Neyse Kadına Bişey Olmamış Ama , Mal Canın Yongasıdır Mantığı ile Üzülüyor Kadın Haliyle
Haklısın bu tür uygulamalara önem verilmiyor, ben şöyle düşünüyorum haberleri yok böyle çalışmalardan ayrıca bu konularda kurum olarak yada üniversitelerle çalışmayıda düşünemiyorlar.Yinede araba önden çarpmaya iyi bir sonuç verdi.Gerci hızını göremesekde 40 civarları patlattı.yahu kardeşim refüj başlarına avrupadaki gibi su dolu varillerden koysalar olmaz mı? nedir masrafı yani?
iyi de abi koca Türkiye çoğu avrupa ülkesinden (balkanlardakiler) daha ilerde bir ülke. bunları yazalım olmazsa karayollarına falan. refüj başlarını doldursunlar su varilleriyle...Haklısın bu tür uygulamalara önem verilmiyor, ben şöyle düşünüyorum haberleri yok böyle çalışmalardan ayrıca bu konularda kurum olarak yada üniversitelerle çalışmayıda düşünemiyorlar.Yinede araba önden çarpmaya iyi bir sonuç verdi.Gerci hızını göremesekde 40 civarları patlattı.
Varil bulsalar su koymayı unuturlar bırak olmasın birde susuz varile patlatırız o varilde uçar yoldaki birine yada araca çarpar oda kazaya karışır.Sonra derler biz yağmur yağacak dolar diye düşündük ama yağmadı işte.iyi de abi koca Türkiye çoğu avrupa ülkesinden (balkanlardakiler) daha ilerde bir ülke. bunları yazalım olmazsa karayollarına falan. refüj başlarını doldursunlar su varilleriyle...
Köpek değil o keçi keçi:laugh::laugh:köpek de merak etmiş gelmiş bakıyo![]()