Kadın sürücü gişelere böyle girdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/24122009171621.flv[/SDNTV3]

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
citroen galiba.
Beton testinden tam puan aldı araba. Sürücü sapasağlam.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şu İHA nın Logosunu Görünce Sinirlerim Kalkıyor
Adamlar Antalya Büro Fax Numarasını Benim Evin Telefonu Vermişlerdi 15 Gündür ne Çektik ya Gece Gündüz Çalıyor Telefon Fax Geliyor Sürekli

Neyse Kadına Bişey Olmamış Ama , Mal Canın Yongasıdır Mantığı ile Üzülüyor Kadın Haliyle

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
İyi girmiş bravo tebrik ederim o kadını geçmiş olsun...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Adamlar Antalya Büro Fax Numarasını Benim Evin Telefonu Vermişlerdi 15 Gündür ne Çektik ya Gece Gündüz Çalıyor Telefon Fax Geliyor Sürekli

Neyse Kadına Bişey Olmamış Ama , Mal Canın Yongasıdır Mantığı ile Üzülüyor Kadın Haliyle
:laugh: Çok iyiymiş bu :D

Kadında sağlam geçirmiş tebrikler :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ehliyeti nerden aldı acaba:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nasıl da giriyor öyle ya. :D Vermeyeceksin böylelerine ehliyet. Hatta arabaya binmelerini yasaklayacaksın. :D

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yahu kardeşim refüj başlarına avrupadaki gibi su dolu varillerden koysalar olmaz mı? nedir masrafı yani?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75

sen bıde bıze sor onu benım babamın ısmı Ali hatta Muhammed Ali
tesadufe bak bı kaportacı var onunda adı Ali
adam kaportacı mı ne yanlıs hatırlamıyosam oyleydı sabah aksam ararlardı bızı bazen ben acardım bazen ablam fln baba senı ıstıyolar fln
babam bagırmaya baslardı telefonda burası kaportacı degıl sız kımı aradınız fln dıye :D
sonra anladıkkı adamın telefon numarasıyla bızımkı aynımıymıs bı numarasımı ne degıskmıs o yuzden sureklı bızım ev cıkıyomus :D:D babam katıl olmak uzereydı ama :D gecenın 1 ınde 2 sınde adam kaportacıyı ararmı ya :D

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
yahu kardeşim refüj başlarına avrupadaki gibi su dolu varillerden koysalar olmaz mı? nedir masrafı yani?
Haklısın bu tür uygulamalara önem verilmiyor, ben şöyle düşünüyorum haberleri yok böyle çalışmalardan ayrıca bu konularda kurum olarak yada üniversitelerle çalışmayıda düşünemiyorlar.Yinede araba önden çarpmaya iyi bir sonuç verdi.Gerci hızını göremesekde 40 civarları patlattı.

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
:mrgreen:MAkyaj yapıyordur ya da aynaya bakıyordur o sırada

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
köpek de merak etmiş gelmiş bakıyo :)

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Haklısın bu tür uygulamalara önem verilmiyor, ben şöyle düşünüyorum haberleri yok böyle çalışmalardan ayrıca bu konularda kurum olarak yada üniversitelerle çalışmayıda düşünemiyorlar.Yinede araba önden çarpmaya iyi bir sonuç verdi.Gerci hızını göremesekde 40 civarları patlattı.
iyi de abi koca Türkiye çoğu avrupa ülkesinden (balkanlardakiler) daha ilerde bir ülke. bunları yazalım olmazsa karayollarına falan. refüj başlarını doldursunlar su varilleriyle...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Abi bayan sürücüler neden düz yolda kaza yapıyorlar anlamadım gitti :D Araba yok birşey yok yani şimdi niye çarptı oraya :).Ben birkaç kaza yaşadım ve çoğunda işin içinde bayan sürücüler vardı :).Allah korusun böylelerinden :).

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Benim başıma geldi. Normal yolda kadın sürücüyü solladım ve sola saparken hafif yokuş olan yerde durdum. Maksat bayırı çıkarken otostop çeken vatandaşı almak ve onları en yakın otobüs durağına bırakmak. Solladığım kadın arabamın yanına gelip "Sen salak mısın " diye bağırdı. Kimse anlam veremedi. Ben de sakin sakin onun yüzüne baktım. Hatun makjay yapıyormuş ruju kaymış. Neyse ben bişey demeyince bu acaib sinirlendi ve gaza bastı. Yokuş yukarı çıkarken ilk virajda acaib bir ses geldi. Kadın virajı alamayarak (kaygandı viraj) karşı yola geçip parktaki arabaya çarptı. Airbag açıldı ve hatun o şok ile arabadan indi. Bu sefer de araba geri geri gitmeye başladı.

Bizim arabadakiler şok içindeydi. Ama kadın iyi olduğunu görünce rahatladık. Sonuçta Trafikte makjay yapmayacaksın ve hiçbir zaman da sinirlenmeyeceksin.

sansr

Doçent
Reaksiyon puanı
17
haberlerde izlemiştim bunu
hangi tarafa gireceğini bir anda karıştırıyor ve olanlar oluyor

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ford değil mi o? Citroen nereden çıktı?

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bazı filmlerde rastlarız ya, arka plan komedisi, burada da işin en traji komik yanı bir ara bir köpeğin yolun ortasında görünmesi.
Allah korumuş, ya gişeye giren başka bir araç da köpekten kurtarayım derken yardım edenlere dalsaydı?
Çarpana gelince, yüzde doksan kafa kıyak. Belli.

mcb77

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
Fiestanında sağlamlığı hakkında bir bilgimiz olmuştur herhalde :)

Acaba ford ne kadar ceza kesicek bayana :4:

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
çaprazlama 90 km ile dalmış
sonuç pert

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
iyi de abi koca Türkiye çoğu avrupa ülkesinden (balkanlardakiler) daha ilerde bir ülke. bunları yazalım olmazsa karayollarına falan. refüj başlarını doldursunlar su varilleriyle...
Varil bulsalar su koymayı unuturlar bırak olmasın birde susuz varile patlatırız o varilde uçar yoldaki birine yada araca çarpar oda kazaya karışır.Sonra derler biz yağmur yağacak dolar diye düşündük ama yağmadı işte.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şöför erkek olunca neden "erkek şöför" başlığıyla habere girilmiyorda konu kadın olunca başlık değişiyor. ben burda bir ayrımcılık kokusu alıyorum. sonuçta şöför şöfördür:)