Kadın çalışmalı mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadın çalışmalı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    62

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çalışmayan bir annenin çocuğu olarak söyleyebilirim ki kadınlar kesinlikle çalışmalı

annemden biliyorum yapıcak birşeyi olmadığı için bütün komşu teyzeleri toplayıp onu bunu çekiştiriyolar :P günahları onların boynuna valla

hem bu kadar yıl üniversite oku lise oku sonra evde otur çok saçma geliyo zaten bana

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
teknojen dedi ki:
çalışmayan bir annenin çocuğu olarak söyleyebilirim ki kadınlar kesinlikle çalışmalı

annemden biliyorum yapıcak birşeyi olmadığı için bütün komşu teyzeleri toplayıp onu bunu çekiştiriyolar :P günahları onların boynuna valla

hem bu kadar yıl üniversite oku lise oku sonra evde otur çok saçma geliyo zaten bana

teknojen, al bendende o kadar aynen annem..
bana gelince o kadar yıl okudum, çok şükür çok da iyi bir işim var hayatta evlilik için işimi bırakmam.. kesinlikle çalışmalıyız yani..karşımdaki çok zengin biri bile olsa benim şunum bitti bana al diyemem.. (A)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Ben karar verdim çalışmcam koca parası yiycem :D buradan birisine duyrulur :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle çalışmalı. Bunu sadece maddi özgürlüğünü elde etmesi açısından değil yeryönden desteklerim.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
emelden dedi ki:
teknojen dedi ki:

teknojen, al bendende o kadar aynen annem..
bana gelince o kadar yıl okudum, çok şükür çok da iyi bir işim var hayatta evlilik için işimi bırakmam.. kesinlikle çalışmalıyız yani..karşımdaki çok zengin biri bile olsa benim şunum bitti bana al diyemem.. (A)

çoğu yorumuna bakıyorumda, sende bi feministlik seziyorum (:

fasofiso33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana katılıyorum da bana yardımcı olabilirmisin acaba? bende calısmalı fikrindeyim münazaramız var bunu hocaya ve jüriye nasıl kanıtlayabilirim?

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
esim beni calıstırmak istemezse benim her ihtiyacımı karsılamak zorunda :)
calısırm cunku yarın obur gun ne olacagı belli degil bu devirde babama bile guvenmezken elin adamına hic guvenmem ekonomik ozgurlugumu kazanmam lazım evlensemde evlenmesemde

Reaksiyon puanı
0
Kendi kararını kendi verir.. :)

Eğer benim maddi durumum ikimizide çok rahat geçindiriyorsa onun çalışıp yorulmasını istemem. Evde boş oturun demiyorum sosyal aktiviteler yapabilir yada resim vs.. :) ama sonuçta hür bir insan kendi bilir.. :)