Naaa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
boş insanların yapacağı iş bu. koca fener camiasına mal etmemek lazım. 2-3 tane boş insan.
hemen yüklenin çok şakacı var forumda arkadaş!
biz cska maçlarında basketbol maçlarında yahut karşı takım için tezahüratları yazıyor muyuz yazmıyoruz.
hemen sütten çıkmış ak kaşık olunmuş.
forumun bu espiri düzeyini seviyorum illa spor haberlerinde gülerim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
demek istediğim de tam bu :yes:
Kimsenin kimseye yüklendiği yok kardeşim... Hemen alınmaya gerek yok...
Milli duygularıyla hareket eden herkesin ORTAK PAYDASI şu: Bu hareketleri her kim yapıyorsa (fenerlisi CİMBOMlusu beşiktaşlısı hangisi olursa olsun) şeref yoksunudur.. Biz bunu demeye çalışıyoruz..
Çok fanatikse ve rakip takıma olan nefreti, kendi takımına olan sevgiden ağır basıp gözünü nefret bürümüş bir holigana dönüşmüşse insan; e o zaman yapacak birşey yok...Bırakın rusu da tutsun, yunanı da, yahudiyi de...Yapacak birşey yok..
Ayrıca hemen "ay ne şakacı insanlar" var diyerek üste çıkmaya da gerek yok.. şu fenerli kibirini bırakın artık.. Moskova da o pankartı açanlarda en az şunlar kadar şeref yoksunudur..O ruslar değil mi ki, her maçta kıbrıs rumlarındır diye pankart açanlar.. Zenit, CSKA vs daha nice örnekleri var..
fenerli kibiri de nedir Allah aşkına ? şu lafı diyerek bile ne kadar FENERBAHÇE sevgisi olunduğu ortadadır tarafımca.
kimse kimseyi sevmek zorunda değil.yukarıda belirttiğiniz şeref yoksunluğu da ayrı dava çok ağır kaçıyor.
şahsen hiç bir taraftar da tutup en büyük rakibinin bir büyük kupa alıp kendinden öne geçmesini yıllar vede yıllar boyunca bunu söylerek bu başarı hikayesini dinlemekte istemez.
yaptıkları sonuna kadar yanlış doğru bir tarafı yok LİG maçı değil Avrupa maçı sonuçta.kimse kimseyi de bir takımı sevmiyor diye de VATAN haini şeref yoksunu ilan edilemez.
son olarak ben yazdığınız gibi "ay ne şakacı insanlar" dememişim iyi okuyabiliyor iseniz, "çok şakacı var forumda arkadaş!" yazmışım...
bunla beraber yaşınız büyük olduğundan daha da yazmıyorum.ancak yazım şeklinize de dikkat edin.bende ince bir göndermeyi yapmayı bilirdim de dediğim gibi böyle şeylere gerek yok.
benzer örnekler başka takımların taraftarlarında da oluyor. bunu ilk fenerbahçeliler yapmış gibi davranmak haksızlık olur.türk insanı diye genelleyemessin. bazı fenerlilerin yaptığı terbiyesizlik neden türk insanın olsun. lafımıza dikkat edelim
benzer örnekler başka takımların taraftarlarında da oluyor. bunu ilk fenerbahçeliler yapmış gibi davranmak haksızlık olur.
evet sende haklısın sadece türkler değil her milletten taraftar bu tarz taşkınlıkları yapıyor.Elbette haklısın her taraftar grubunun içinden böyle insanlar çıkacaktır, ben burda türk insanı diye genellenmesine anlam veremedim o kadar.