Kadıköyde ayıp sevinç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Olayı sidik yarışına döndürmenin anlamı yok. Ezeli rekabet içinde olan tüm takımlar arasında oluyor böyle şeyler. Kimse biz yapmayız etmeyiz diye boşuna martaval okumasın. Örnekleri onlarca, yüzlerce var.

cskapankartuy4.jpg

haklısın ezeli rekabet içinde olabilir ,çoğu Fenerbahçeli Galatasaray avrupa maçlarında yenilince seviniyordur aynı şekilde Fenerbahçe yenilincede Galatasaraylılar( aslında Fenerbahçe taraftarı hariç herkes) seviniyordur.
Fakat,

hiç bir taraftar gurubu Fenerbahçe taraftarının yaptığı gibi bütün stad sanki gol atmış gibi sevinmiyor , gol yemiş gibi üzülmüyor. sevinçleri ,üzüntüleri her taraftarın kendinde saklı kalıyor. Fark bu işte
Neyse kimin ne olduğu açık seçik ortada...

Fenerbahçeli arkadaşlar, bir düşünün bakalım Fenerbahçeyi Fenerbahçe taraftarı dışında neden hiç bir takımın taraftarı sevmiyor ?
(diğer takımlarda böyle bir durum söz konusu değil nedense...)

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
fener taraftarını sevindiren galatasaray futbolcuları utansın !

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fener taraftarını bilmeyen mi var ya tabii ki yapacaklar başka türlü türkiyenin en antipatik ve sivilmeyen taraftarı olamazlar..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
İki takım için de çok üzücü. Kalplerine göre verdi Allah demek ki.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bende fener elendiğinde sevindim ne var bunda yani çok mu garip bir şey ligde kavga etsinler avrupa da başarılar yalan işler bunlar.Ama diyeceksiniz biz galatasaray Uefa kupasını aldığında hep beraber sevindik.Bende bunu ezikliğin altından o an için kalkınma şekli olarak düşündüm.Aslında biz severdik galatasaray'ı dermiş gibi.içten sevinenlerde vardır mutlaka ama istisnalar kaideyi bozmaz .

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Fb Milana 4 - 0 yenilirken Shevshenko ile ilgili Manchester maçından sonra da Rooney ile ilgili ve daha bir milyon şey için önce kendinize bakın diyorum bırakın tıraşı arkadaşlar..

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fb Milana 4 - 0 yenilirken Shevshenko ile ilgili Manchester maçından sonra da Rooney ile ilgili ve daha bir milyon şey için önce kendinize bakın diyorum bırakın tıraşı arkadaşlar..

ben daha öncede yazdım.fitili ateşleyen fb başkanıydı, 2000 yılında başladı bu olay aldığınız kupa tesadüf deyince ipler koptu.tekrar yazıyorum 2000 yılından önce böyle bir durum varmıydı bi bakın bakalım.

emrcnd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe 3 yedekle maça çıktı ve as kadro yoktu bence Bu Skor ve oynayış Çok iyidi

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
tutturmuşsunuz bi 2000 yılı 2000 yılı 2000 yılından öncede bu böyleydi sonra da böyle olucak!!! Gs yerine Fener kupayı almış olsaydı gs başkanı fb başkanı gibi açıklama yapıcaktı
Kendinizi melek bizi şeytan ilan etmeyin
Ortada bi ayıp varsa bu her iki takımında ayıbıdır...

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bir fenerbahçeli olarak ayıp olmuş.ha bunu sadece fenerbahçe mi yapıyor ? hayır

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Fenerbahçe taraftarı Galatasaray gol yiyince seviniyor burda Galatasaray'ın ne ayıbı var.

Yazdığımızı bir de okuyalım.
sadece bir cümlemi alıp bana bununla gelmeyin, bütün yorumlarımı okuyun ondan sonra gelin bana soru sorun ben onu neden demişim diye :closedeyes:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Fener taraftarını bilmeyen mi var ya tabii ki yapacaklar başka türlü türkiyenin en antipatik ve sivilmeyen taraftarı olamazlar..
Herkesi kendin gibi ve bir sanma ! HİÇ KİMSE KENDİNİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK SANMASIN

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yazık yazık ondan sonra Türk futbolu niye ilerlemiyor diye kızıyoruz...

Böyle zihniyetler oldukca bir arpa boyu yol alacağımızda yok...!!!

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
bu sabah bütün gs' li köşe yazarlarına şöyle bi göz attım, hepsi sizin de dediğiniz gibi hakem yüzünden elendik diyor.. adama gülerler, Reyes' in düşürülüşü penaltı değil mi? servet' in aguearo' nun suratına öldüresiye bilerek tekme atması kırmızı kart değil mi ? bunları konuşan yok, neymiş gs' nin penaltısını vermemişmiş..

Tam da senin gibi taraftarlardan bahsediyodu bu konu.Mesajınla konuyu pekiştirmiş oldun.

Tabi Galatasarayın maçı fb nin maçından sonra olsaydı bizde sevinirdik lillenin atacağı gollere.Çünkü bu maçla başlamadı rakibi destekleme olayları.

aykutemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
futbolla işim olmaz ama fenerli taraftarların bu şekilde slogan atması acınacak bir taraftar kitlesi oluşturduğunun göstergesidir ya da galatasarayla karşılaşmaktan tırsıyordur :D

kusura bakma ama galatasarayla karşı karşıya gelmekten hiç korkmuyorlar bence:thumbdown::thumbdown:, ne zamandır yenilmediler galatasaraya sende bilirsin az çok :thumbup1: ;)

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Amma çok fenerbahçe düşmanı varmış. Dün akşam fenerbahçe dakika 85'de gol yiyince diğer takım taraftarlarının üzüldüğünü hiçmi hiç zannetmiyorum. En basit Türkiye kupasında fenerbahçe geçen sene beşiktaşa yenilip kupayı kaybedince yurtta ve dünyada bayram havası yaşandı. Herkes kupayı sanki kendileri almış gibi sevindi.

Bu arada bu olayları başlatanın ilk defa galatasaraydır. İlk defa Şampiyonlar ligine gittikleri sene "Siz hala ananızın ligindemi oynuyorsunuz" gibisinden pankart açıp sevincek olmuşlardı.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Avrupaya bakmak lazım.Aynı ülkenin takımları, rakipleri avupadan elenince seviniyor.Ve kimse neden sevindiler diye sorgulamıyor.Bu normal bir davranış olarak algılanıyor avrupada.

Sevinenleri vatan haini ilan etmeye hakkımız yok.

Ben iki takım için de üzüldüm.

ZORHAK'a katılıyorum kesinlikle doğru bi yorum sevinenleri vatan haini ilan etmemek lazım:flowers: