Kadıköyde ayıp sevinç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
KADIKÖY'DE AYIP SEVİNÇ.. ATLETİCO MADRİD GOL ATINCA SARAÇOĞLU'NDA MADRİD SESLERİ..
Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi'nde aynı turda mücadele eden ezeli rakipleri Galatasaray'ın Atletico Madrid'ten yediği gollerde sevinç yaşadı SARI LACİVERTLİ TARAFTARLAR SEVİNÇ YAŞAMAKLA KALMADI...

Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi'nde aynı turda mücadele eden ezeli rakipleri Galatasaray'ın Atletico Madrid'ten yediği gollerde sevinç yaşadı.

İspanyol ekibinin, Ali Sami Yen Stadı'nda sarı-kırmızılı kaleye attığı maçın ilk golünde tribünlerde sevinç yaşayan taraftarlar, Galatasaray'ın attığı gole üzülürken, sarı-kırmızılı ekibin yediği 2. golde yine sevinç görüntüleri oluştu.

SEVİNÇ VE KÜFÜR BİRARADA..
Sarı-lacivertliler, Galatasaray aleyhine küfürlü tezahüratta da bulundu.

Kaynak

---------

Yorumsuz

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
fenerbahçeninde kaderi aynı oldu boşuna sevinmesinler..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
futbolla işim olmaz ama fenerli taraftarların bu şekilde slogan atması acınacak bir taraftar kitlesi oluşturduğunun göstergesidir ya da galatasarayla karşılaşmaktan tırsıyordur :D

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
kınıyorum.örneklerini çok gördüm izmirde.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kandil gecesinde tüm müslümanların tek yürek olması gerekirden yıllar önce düştüğümüz hataları halen devam ettiriyoruz.

Açık açık söyleyeyim bu haberden sonra fenerin elenmesine çok sevindim.

İlkleri başlatan hep fener:
1- Kupaları aldık tesadüf dediler
2- hamburg galatasaray maçında almanyadaki dernekleri hamburgu desteklediler.
3- Geçen seneki derbi maçında tribünlere hamburger attılar nimet o nimet, nimete bile saygıları yok.
4- Bu senede aynı tas aynı hamam

siz böyle yaparsanız galatasaraylılarında yapması çok doğal.herşeyin fitiline başlatan onlar.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tam tersi olsaydı. Yani ilk önce Fenerbahçe'nin maçı sonra Galatasaray'ın maçı olsaydı. Acaba Ali Sami Yen'de böyle sevinç yaşanır mıydı bunu da tartışmak lazım.

Bu görüntülere alışığız. Beşiktaş Barcelona ile oynuyor, İstanbul'daki rakip taraftar lig maçında Barça flaması açıyor. Bunun gibi yani...

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Çok düşündürücü.Açıkçası diğer takım taraftarlarının yapmadığı fenerbahçe taraftarlarına mahsus bir davranış biçimi bu.ermeni misiniz?yunan mısınız?amerikan yada fransız mısınız ki Türk takımı yabancılardan gol yedi diye bayram sevinci yaşıyorsunuz?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
yakışmadı ama şunu biliyorumki bizim maçımız gs nin maçından önce olsaydı 85. dakikada bütün herkes seviniyo olucaktı :) hayır öyle bişi olmazdı demeyin bunu fanatik arkadaşlarımdan biliyorum :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
kandil gecesinde tüm müslümanların tek yürek olması gerekirden yıllar önce düştüğümüz hataları halen devam ettiriyoruz.

Açık açık söyleyeyim bu haberden sonra fenerin elenmesine çok sevindim.

İlkleri başlatan hep fener:
1- Kupaları aldık tesadüf dediler
2- hamburg galatasaray maçında almanyadaki dernekleri hamburgu desteklediler.
3- Geçen seneki derbi maçında tribünlere hamburger attılar nimet o nimet, nimete bile saygıları yok.
4- Bu senede aynı tas aynı hamam

siz böyle yaparsanız galatasaraylılarında yapması çok doğal.herşeyin fitiline başlatan onlar.
galatasaray hiç birini yapmadı bravo doğru diyosun....:thumbdown:
csk moskova ile oynadığımız maçta gs'lı taraftarlar pankart açtı maçı bul izle inanmaz isen...
lille maçında da saydığın provakasyon lar yapıldı...
açıkçası hepsi birbirinden beter tek görüşlü bakmayın şöyle...:angry:

Reading

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Yazıklar olsun şiddetle kınıyorum. Galatasaray Hakem hataları sonucunda elendi, Fenerbahçenin elenmesinin ve başarısızlıklarının nedeni de kıskançlık ve gerçekleri kabullenmemek olabilir mi?...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Avrupaya bakmak lazım.Aynı ülkenin takımları, rakipleri avupadan elenince seviniyor.Ve kimse neden sevindiler diye sorgulamıyor.Bu normal bir davranış olarak algılanıyor avrupada.

Sevinenleri vatan haini ilan etmeye hakkımız yok.

Ben iki takım için de üzüldüm.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yazıklar olsun şiddetle kınıyorum. Galatasaray Hakem hataları sonucunda elendi, Fenerbahçenin elenmesinin ve başarısızlıklarının nedeni de kıskançlık ve gerçekleri kabullenmemek olabilir mi?...

bu sabah bütün gs' li köşe yazarlarına şöyle bi göz attım, hepsi sizin de dediğiniz gibi hakem yüzünden elendik diyor.. adama gülerler, Reyes' in düşürülüşü penaltı değil mi? servet' in aguearo' nun suratına öldüresiye bilerek tekme atması kırmızı kart değil mi ? bunları konuşan yok, neymiş gs' nin penaltısını vermemişmiş..

Reading

Asistan
Reaksiyon puanı
15
bu sabah bütün gs' li köşe yazarlarına şöyle bi göz attım, hepsi sizin de dediğiniz gibi hakem yüzünden elendik diyor.. adama gülerler, Reyes' in düşürülüşü penaltı değil mi? servet' in aguearo' nun suratına öldüresiye bilerek tekme atması kırmızı kart değil mi ? bunları konuşan yok, neymiş gs' nin penaltısını vermemişmiş..

Köşe yazılarını okumam. Maçı tarafsız bir gözle izledim gol pozisyonunu el ile kesmek penaltı ve kırmızı karttır, ayrıca bu poziyonun haricin de kırmızı kartlık bir pozisyon da görmedim.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
galatasaray hiç birini yapmadı bravo doğru diyosun....:thumbdown:
csk moskova ile oynadığımız maçta gs'lı taraftarlar pankart açtı maçı bul izle inanmaz isen...
lille maçında da saydığın provakasyon lar yapıldı...
açıkçası hepsi birbirinden beter tek görüşlü bakmayın şöyle...:angry:

ilk fitili ateşleyen fb. kupayı kazandığımızda tesadüf demeniz tüm olayları başlattı. 2000 yılında bu olaylar başladı. ondan önce böyle birşey varmıydı ?

---------- saat 11:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:28 eklenmişti ----------

Avrupaya bakmak lazım.Aynı ülkenin takımları, rakipleri avupadan elenince seviniyor.Ve kimse neden sevindiler diye sorgulamıyor.Bu normal bir davranış olarak algılanıyor avrupada.

Sevinenleri vatan haini ilan etmeye hakkımız yok.

Ben iki takım için de üzüldüm.

biz türküz,biz müslümanız bizim tek yürek olmamız lazım. zamanında osmanlıyı böyle yıktılar, böyle yapmaya da devam ediyorlar.
inter -chelsea maçından bahsediyosan, chelseanin teknik direktörü italyan tabi italyan italyanı tutacak. interin patronu antipatik ondan dolayı tutmuyorlar.ayrıca gavur işte dün gavurun yaptığını gördük.6 hakem hiçbirşeyi görmedi.2 metreden görmüyor.

ben de iki takım için üzüldüm fenerin de son dakikada gol yemesine sinir oldum. ama sabah bu haberi okuyunca buruk oldum.düştüğümüz hallere bak diye

maçtan önce o kadar dua ettim allahım sen bu gecede takımlarımızı utandırma diye.ama napıcan kader kısmet.
her iki takımada geçmiş olsun. benim lafım takımlara değil, taraftarlara

ounal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence kendilerine yakışanı yapmışlar :(

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olayı sidik yarışına döndürmenin anlamı yok. Ezeli rekabet içinde olan tüm takımlar arasında oluyor böyle şeyler. Kimse biz yapmayız etmeyiz diye boşuna martaval okumasın. Örnekleri onlarca, yüzlerce var.

cskapankartuy4.jpg

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Normaldir. Bu takımın çoğu brezilyalı, seyircilerin Türk olduğundan emin misiniz? Belki brezilyadan seyirci almışlardır.
Her iki takımımıza da çok üzüldüm.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Mesajlara bakıyorumda yapılanı mazur görüp siz yaptınız biz yapıyoruz diye anlam veremediğim bir çocukca hareketle kendilerini haklı çıkarma psikoljisi içine girmiş bazı arkadaşlar...

Yok bizim maç onlardan önce olsaydı siz yapardınız diyeceğine, başkasına çamur atacağınıza önce kendinize bakın demezler mi insana?Yaşanan düne ait 25.02.2010 tarihli görüntüleri görmemezlikten gelin...

Ortada yaşanan bir durum var kendilerine nasıl yakıştırıyorlarsa devam etsinler zaten bırakmaya son vermeye niyetleri yok, açıkcası böyle bir iyi niyet beklenemez zaten...

Bugünü ve dünü fi tarihe yaslandırın dayayın böyle sizce güzel olaylara devam edin, öfkeyi kat be kat artırırın bakalım sonu nereye kadar gidecek...

Pek hayra doğru bir gidiş yok...

Saygılarımla...

hierapolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla Bende Galatasaylıyım. Fener elendi diye sevindim.(85'den sonra.. )
Duygusallığı bırakmak lazım. Rekabet her zaman rekabettir.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ben Galatasaray'lıyım açıkca söylüyorum üzüldüm bir Türk takımının yabancı arenalarda elenip hep geri gelmesi yaşadığımız bu coğrafyada, futbolda söz sahibi olamamamız üzdü ve üzmeye devam ediyor.

Bizim ne farkımız var diyorum, tribünden başlayarak futbol mantalitesinden tut herşeyimiz çok farklı onların seviyesine gelemeyiz açıkcası...

Rekabet Turkcell süper ligte Ziraat Türkiye kupasında geçerli dışarda ülkeni temsil ediyorsun orda farklı duygularla olman lazım ama fanatiklik bunlara engel değil mi?

Yazık vallahi yazık...Dostluk ve rekabet eskilerde kaldı mazi oldu demek ki... Birbirimizin maçlarına futbolcu verdiğimiz o tarihi eski güzel günlerinde, hatrı da kalmadı ne yazık ki...

Ne diyelim hoşgeldin saygı ve sevgisiz futbol...

alsec_

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Karakterlerini yansıtmışlar...Ben bunların Türk evladı olduğunda şüpheliyim artık...Yazık çok yazık...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
öyle yaparlarsa sonları böyle olur işte......... bu yüzden fenerbahçe sevilmiyor!