Kadavra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RadoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
44929.jpg

Marc Schölermann’ın yönettiği ve Milo Ventimiglia, Michael Weston, Lauren Lee Smith ile John Whitworth’un oynadığı "Kadavra", iki parlak doktorun, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girmelerini konu alıyor.

Ted Gray (Milo Ventimiglia) her şeye sahiptir: Harvard’dan tıp diploması, manken gibi bir nişanlı (Alyssa Milano)... Kariyerine başlamadan önce çok prestijli bir üniversite hastanesinde üç aylık bir adli tıp stajı yapacaktır. Burada çok iyi bir patoloji uzmanı Jake Gallo (Michael Weston) ile tanışır.

Ted ve Jake arasında bir rekabet başlar. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake en iyi olduğunu ispatlamak için Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder.

Yönetmen : Marc Schoelermann
Senaryo : Mark Neveldine, Brian Taylor
Müzik : Johannes Kobilke , Robb Williamson
Görüntü yönetmeni : Ekkehart Pollack
Tür : Suç, Korku

Kaynak

Fragmanı İzle

[flash=500,400]http://www.izlesene.com/player2.swf?video=389893[/flash]​

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İndirmem lazım ama daha DvDRiP' i yoktur. :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
DaY_WalkeR dedi ki:

Var var . Artık çok hızlandı bu DVDrip olayları. yoksa bile R5 ara pek bir farkı yok. Bende happening'i R5 sunumunu indirdim. Altyazıyı bekliyorum

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
muratcanberber dedi ki:
DaY_WalkeR dedi ki:

Var var . Artık çok hızlandı bu DVDrip olayları. yoksa bile R5 ara pek bir farkı yok. Bende happening'i R5 sunumunu indirdim. Altyazıyı bekliyorum

Buldum zaten indiriyorum şuan :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Filmi izledim başarılı buldum ortalamın oldukça üzerinde 10 üzerinden 7,3 verdim. Sonunu gerçekten iyi bağlamışlar ama otopsi sahneleri biraz daha fazla olabilirdi.

Efektlere söylenecek birşey yok ama yangın biraz daha gerçekçi olabilirdi. Oyunculuklar gayet iyi. Milo Ventimiglia yani Heroes dizisinden tanıdığımız ismiyle Peter , iyi bir oyunculuk sergilemiş ama Heroes'da nasıl oynamışsa filmdede öyle oynamış . bir an Hiro falan çıkabilir diye bekledim filmde :)

Miğdesi hassas olanlar bir daha düşünsün otopsi sahneleri var ve artık bu konularda uzmanlaştılar diyebilirim . Çok gerçekçi. Hatta gerçekten ölü insanları mı kullandılar diye düşündüğüm oldu..

Sinema'da izlemenizi tavsiye ederim