Kaçıncı Sınıf Olmak İsterdiniz ?

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,815
Yaşadığınız sürece hep o yaşta kalacaksınız ve hep o sınıfa gideceksiniz Kaçıncı Sınıf Olmak İsterdiniz ?
Ben 1. Sınıf Çünkü Hocalar Kızmıyor.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Hangisini desem? 11 ci sınıf. Çünkü okulun son yılı bitmek bilmese tüm kızlara yürürüm. :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,459
Kaçıncı sınıf olduğu fark etmiyor, her bir sınıfta kendini mafya babası zanneden çıkabiliyor. Sanki kabadayı bir şey. Bir de bu tip kişiler insanı sinir etmekten başka bir işe yaramaz. Bir tane çok sert yüzüne yumruk yapıştırsan ya dururlar(eğer akıllıysa) ya da durmazlar(eğer aklı çalışmıyorsa). Çıkışta görüşürüz veya seni döverim derler. Bende bu tiplerden aşırı nefret ederim. Onun için hiç birini seçemiyorum. Yani kaçıncı sınıfı demek istedim.

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,815
Kaçıncı sınıf olduğu fark etmiyor, her bir sınıfta kendini mafya babası zanneden çıkabiliyor. Sanki kabadayı bir şey. Bir de bu tip kişiler insanı sinir etmekten başka bir işe yaramaz. Bir çok sert yüzüne yumruk yapıştırsan ya dururlar(eğer akıllıysa) ya da durmazlar(eğer aklı çalışmıyorsa). Çıkışta görüşürüz veya seni döverim derler. Bende bu tiplerden aşırı nefret ederim. Onun için hiç birini seçemiyorum. Yani kaçıncı sınıfı demek istedim.
Bende.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Allah korusun. Ben bitsin diye uğraşıyorum.