Hayır maalesef ki yok, uzun zamandır kendi sağlığıma bile önem veremiyorum iyice çöktüm 2 ayda 36 kilo verdim, yiyemiyorum, içemiyorum, yaşayamıyorumİleriye dönük hayalleriniz, beklentileriniz var mı?
SIzi bu duruma getiren nedir peki? Belirli bir olaydan sonra mı böyle oldunuz yoksa herşey üst üste mi geldi?Hayır maalesef ki yok, uzun zamandır kendi sağlığıma bile önem veremiyorum iyice çöktüm 2 ayda 36 kilo verdim, yiyemiyorum, içemiyorum, yaşayamıyorum
Keşke bı tanesini bile denememiş olsaydım da bir ümidim olsaydı.İkisiyle de olmayacak. Okulu zaten boşver açığa geç 15 sene gençleşirsin. Ben de açığa geçmeyi düşünüyorum. Farklı seveceğin bir işi yap. Maaşı ne olursa olsun. Ailen sana çok baskı kuruyorsa farklı bir.yerde yaşayabilirsin veya farklı bir eve çıkabilirsin. Allah uzun bir ömür vermiş mutlu olasın diye.
Yalnızlık, kenara atılma, dışlanma, üstüne ailevi sorunlar, üstüne psikolojik sorunlar, ve daha nicesi ve ben artık bir çözüm yolu bulamıyorumSIzi bu duruma getiren nedir peki? Belirli bir olaydan sonra mı böyle oldunuz yoksa herşey üst üste mi geldi?
Eğer Müslümansan intiharın sonu cehennem haberin olsun.Çok yorgunum ve artık kararlıyım, kaç kattan ve nasıl bir şekilde atlarsam ölürüm yaşadığım ev 3 kat + çatısı var kafa üstü atlasam ölür müyüm?
Hocam harikasınız.Ne kadar yorgun olursan ol ne kadar üzüldüysen üzül intihar etmek mi çözüm? Ne geçecek eline senin de hayattaki sınavın bu. Ama geçecek emin ol. Bende çok kötü dönemler yaşadım annem babam ayrıldı, okul çok kötü gitmeye başladı hiçbir destekçim yoktu. 12 yaşında arkadaşlarım top koştururken ben para kazanmak için çalışmak zorunda kaldım. 8-9 yaşına kadar astım hastalığı yüzünden hastanelerden çıkamadım, üstüne bisikletten düştüm kafatasım kırıldı gözlerim yüzüm mosmor gezdim ortalıklarda. Herkese dalga konusu oldum, kimse benimle arkadaş olmak istemedi sokakta küçük çocuklar beni görünce canavarmışım gibi benden kaçmaya çalışırlardı. Bende kaç defa intihar etmeyi düşündüm kaç kere isyan ettim ama asla düşünceden öteye geçmedi. Önce kendime güvenmeye inanmaya başladım. Sende dene. Sonra ben nasıl mutluysam beni ne mutlu ediyorsa onlarla ilgilenmeye başladım. Beni üzen sıkan şeyleri takmamayı öğrendim. Şuan çok şükür her şeye sahibim. Evliyim çok mutluyum 5 aylık bir kızım var ve yeniden doğmuş gibiyim. Sen bitti dersin ama bir bakmışsın hayat daha yeni başlıyor.
Hocam bütün dünyayı ****** et başka et parçaları için üzülmeye değmez.Keşke bı tanesini bile denememiş olsaydım da bir ümidim olsaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnızlık, kenara atılma, dışlanma, üstüne ailevi sorunlar, üstüne psikolojik sorunlar, ve daha nicesi ve ben artık bir çözüm yolu bulamıyorum
Eyvallah hocam, ufakta olsa belki umut veririz arkadaşaEğer Müslümansan intiharın sonu cehennem haberin olsun.
Hocam harikasınız.
Ne kadar da güzel anlatmışsınız sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten umarım bende en yakın zamanda mutlu olurum olacağım da galibaNe kadar yorgun olursan ol ne kadar üzüldüysen üzül intihar etmek mi çözüm? Ne geçecek eline senin de hayattaki sınavın bu. Ama geçecek emin ol. Bende çok kötü dönemler yaşadım annem babam ayrıldı, okul çok kötü gitmeye başladı hiçbir destekçim yoktu. 12 yaşında arkadaşlarım top koştururken ben para kazanmak için çalışmak zorunda kaldım. 8-9 yaşına kadar astım hastalığı yüzünden hastanelerden çıkamadım, üstüne bisikletten düştüm kafatasım kırıldı gözlerim yüzüm mosmor gezdim ortalıklarda. Herkese dalga konusu oldum, kimse benimle arkadaş olmak istemedi sokakta küçük çocuklar beni görünce canavarmışım gibi benden kaçmaya çalışırlardı. Bende kaç defa intihar etmeyi düşündüm kaç kere isyan ettim ama asla düşünceden öteye geçmedi. Önce kendime güvenmeye inanmaya başladım. Sende dene. Sonra ben nasıl mutluysam beni ne mutlu ediyorsa onlarla ilgilenmeye başladım. Beni üzen sıkan şeyleri takmamayı öğrendim. Şuan çok şükür her şeye sahibim. Evliyim çok mutluyum 5 aylık bir kızım var ve yeniden doğmuş gibiyim. Sen bitti dersin ama bir bakmışsın hayat daha yeni başlıyor.
Reis yine hızlısın sakin olHocam bütün dünyayı ****** et başka et parçaları için üzülmeye değmez.
Müslümanim hocam da artık hani o boyutu geçti iki alemde acı çekmekten se 1 tanesinde çekmeyi yegelerimEğer Müslümansan intiharın sonu cehennem haberin olsun.
Hocam harikasınız.
Emin ol ki geçer. Herkesin hayatında zor ve acı çektiği dönemler olmuştur. @Jon Snow Hocam çok güzel açıklamış. Üstüne söz söylemek istemiyorum.Müslümanim hocam da artık hani o boyutu geçti iki alemde acı çekmekten se 1 tanesinde çekmeyi yegelerim
Galiba değil emin ol istersen yapamayacağın hiçbir şey yok. Ben gerçekten durumu pekte iyi olmayan bir ailenin çocuğuydum. Hep başkalarının eskilerini giyer başkalarının oyuncaklarıyla oynardım. Yaşadığım onca olaydan sonra her isyanımda her intihar düşüncemde hep Allah'ın varlığını aklıma getirdim dualar ettim. Kendime inandım hayaller kurdum ve bu hayaller için çabaladım. Çok şükür kurduğum lüks hayallere erişemesem de yine de istediğim her şeye sahibim. Ve kendime o kadar çok inanıyorum ki benim yaşadığım zorlukların aynısını kızım yaşamayacak. Sende kendine inan, güven hayal kurmaktan asla vazgeçme. Her şey düzelecek. Kendindeki gücün farkında ol. İlk intihar girişimin sana ders olsun. Demek ki daha yaşayıp yeneceğin zorluklar ve o zorlukların sonunda kendine inanırsan hayallerin için çabalarsan güzel günler var.Ne kadar da güzel anlatmışsınız sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten umarım bende en yakın zamanda mutlu olurum olacağım da galiba
Bu Dünya'da intihar edersen öbür tarafta da cehennem'de olursun unutma.Müslümanim hocam da artık hani o boyutu geçti iki alemde acı çekmekten se 1 tanesinde çekmeyi yegelerim