• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kaç yıl oldu ? (Olası sabit konu)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Siz takip ediyor musunuz bilmem ama ben her hafta okumaya çalışırım, Uykusuz'u. Her sayının İkinci sayfasında bir bölüm vardır mutlaka. Bi'dönemin ya da günümüzün ünlü insanlarının, evvelce söylediği sözler, yaptıkları işler,sıralalanır. O tarihden bugüne kadar geçen zamanda ilave edilir her maddenin sonuna. Madem düzenli olarak alıyorum ve madem düzenli olarak SDN 'ye giriyorum. Ben bunu paylaşayayım, "hadi ya o kadar oldu mu?" derken yanımda bi'kaç kişi olsun istedim. İlgi alaka ne derece olur ya da yönetim ne der bu değişkenler bir yana, bunu her hafta yapar mıyım emin değilim ama çokda boşlamam lan. Güzelde bir grafik hazırladım.

my.php
my.php
my.php
69839873.gif%5D

Sayı : 2009/13

canimin-ici-izzet-yildizhan_200x200.jpg

:: İzzet Yıldızhan, sanatçı arkadaşlarımız gerçekden bazıları konuşmak bilmiyorlar. Diyeli 4 yıl...

celik.jpg

:: Çelik, kumar oynamıyorum, uyuşturucu kullanmıyorum, bir sevgiliyle beraberken onu aldatmadığım gibi, karımıda aldatmıyorum. Einstein'in bir icatta bulunması için bir kadınla yatmaya ihtiyacı olmadığı gibi. Diyerek dehasını ıspaylayalı 6 yıl...

dogu_perincek_00.jpg

:: Doğu Perinçek, İşçi Partisi'nin iktidara yürüdüğünü gören, CIA oylarımızı bölmek için Genç Parti'yi kurdu. Diyeli 7 yıl...

bulent_ersoy.jpg

:: Bülent Ersoy, Adana konserinde bir seyirdiden gelen "Çırpınırdı Karadeniz" isteğini söylemeyince, kurşunlanarak bir böbreğini kaybedeli 20 yıl...

dallas_lhagman2.jpg

:: Dallas dizisinin kötü adamı JR'ı kimin vurduğu tüm Türkiye'de tartışılırken, Gölcük Belediyesi hoparlörle; Dikkat dikkat Dalls dizisinde, JR'ı baldızı Kristin vurdu. Vatandaşlarımızın dikkatine sunulur. Ananonsunu geçerek Gölcük halkını bildilendireli 29 yıl...

OLMUŞ!

my.php

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Vay vay vay :)
Eline sağlık Jeru;)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bazılarını bilmiyordum tşk ederiz..

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konu başlığı, hayal kırıklığı olarak değiştirilebilir.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Gayet güzel bi düşünce sürekli güncellenirse süper olur bizde aklımıza gelenleri bulduklarımızı paylaşabiliriz