• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kaç Yıl Gider?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Tavsiye için teşekkürler ama Kullanıcı adımı çok seviyorum
Şahsen hiç değiştirmeye niyetim yok
Animeye karşı öyle fazla bir ilgim yok. Şuan a70 den Başka derdim yok zaten
Profil fotoğrafı da değiştiriyorum değiştiriyorum yine dönüp dolaşıp bu kızı yapıyorum. çok tatlı geliyor bana da. Biraz kendimi temsil ediyor Nick im ve profil fotoğrafım
benimde animeye karşı çok ilgim yok 3 tane anime bitirmiş adamım sadece 1 tanesi hoşuma gitti o da The Rising of the Shield Hero bende zaten o animedeki ana karakterin ismini kullanıcı adı yapmanı önermiştim kullanıcı adını değiştireceksin diye kafana silah dayamıyorum yanlış anlama sadece kullanıcı adı biraz akılda kalıcı olsun diye önermiştim kullanıcı adından memnunsan sıkıntı yok
animeye karşı ilgim yok diyorsun ama avatarında anime karakteri var hadi bana bunu açıkla
benimde Mİ9T'den başka bir derdim yok

Beratdemez25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güzel kullandığın sürece 2 telefonu 10 yıl bile kullanabilirsin kullanmana bağlı

mehmet0228

Asistan
Reaksiyon puanı
66
İlk yorumum ehe :)

sıkılana kadar gider. Mesela elimde g4 var alalı 4-4,5 sene oldu bozuldukça değişime yolladım elimdeki g4 2-2,5 senelik anlayacağın. Telefon gidiyor :D
ama bu bozulmaları, arada kendini kapatmaları, korkarak açmak artık canımı sıkıyor. 1,5 ay bekleyip redmi note 8 pro global rom satılırsa(sanırım mediatek işlemci Hindistan'da yasaklanmış oraya sd 712'lik olanları yollayacaklarmış bu sayede belki global rom gelir redmi note pro serisine.) note 8 pro gelmezse mi9t almayı düşünüyorum bende.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
benimde animeye karşı çok ilgim yok 3 tane anime bitirmiş adamım sadece 1 tanesi hoşuma gitti o da The Rising of the Shield Hero bende zaten o animedeki ana karakterin ismini kullanıcı adı yapmanı önermiştim kullanıcı adını değiştireceksin diye kafana silah dayamıyorum yanlış anlama sadece kullanıcı adı biraz akılda kalıcı olsun diye önermiştim kullanıcı adından memnunsan sıkıntı yok
animeye karşı ilgim yok diyorsun ama avatarında anime karakteri var hadi bana bunu açıkla
benimde Mİ9T'den başka bir derdim yok
Animeye karşı öyle bir ilgim yok ama yine de film dizi yerine tercihim o oluyor. Öyle fazla ilgim bağım yok ama yine de arada izler severim animeyi. Avatarımın da anime olması her ne kadar fazla bir ilgim olmasa da sevdiğim için koydum.
Umarım en kısa zamanda
siz mi 9t yi
ben de a70 i alırım ?????
Bir Yanlış anlaşılma olmamıştır umarım ??

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Animeye karşı öyle bir ilgim yok ama yine de film dizi yerine tercihim o oluyor. Öyle fazla ilgim bağım yok ama yine de arada izler severim animeyi. Avatarımın da anime olması her ne kadar fazla bir ilgim olmasa da sevdiğim için koydum.
Umarım en kısa zamanda
siz mi 9t yi
ben de a70 i alırım ?????
Bir Yanlış anlaşılma olmamıştır umarım ??
Bu ayın sonunda geçiyorum
Siz A70'e geçtiniz mi ?

Yazan Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
3 sene rahat gider. Elimdeki ASUS Zenfone 3 modeli, 2 seneyi rahat gördü. 3. senesini zorluyorum. Benim cihaz 2 yılı gördüyse sizin cihazlar da iyi götürür.

Enes HCKYL

Doçent
Reaksiyon puanı
222
Rn8 için pek bişey diyemiyorum mediatek var aonuçta ama mi 9t 3-3.5yıl çok rahat götürür

Son düzenleme:

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Mi 9t uzun süre götürebilir işlemci olarak tabi 4 yıl da pop up kamerada sorun olmaz inş

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
yarın sipariş ediyorum ama elime ne zaman geçer bilmiyorum bu arada trendyol'dan sipariş edecem
Ben hb de mi store dan 21 kasım da sipariş ettim hala kargoya verilmedi bugün verileceği yazıyor seninki benden önce gelir :)

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Ben hb de mi store dan 21 kasım da sipariş ettim hala kargoya verilmedi bugün verileceği yazıyor seninki benden önce gelir :)
Dün mavi mi9t 2635 tl idi neden şimdi 3500 tl diyor bir de teknosa güvencesi ile dün böyle bir şey demiyordu bir de bugün black friday'in son günü değil mi ?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Teknosa da mı 2635 di
Trednyol'da 2635 tl idi şimdi ise teknosa güvencesi ile 3500 tl diyor yani teknosa'daki fiyatı yazıyor niye böyle oldu bilmiyorum
1575014176773.png

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Trednyol'da 2635 tl idi şimdi ise teknosa güvencesi ile 3500 tl diyor yani teknosa'daki fiyatı yazıyor niye böyle oldu bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 82419
Son gün indirimleri için anlaştığı markalar arasında teknosa'da vardı reklamda görmüştüm galiba ama bu yaptıklarının indirimle alakası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

inş bu arada telefinun dokunmatuk hassasiyeti nasil
Harika ?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Son gün indirimleri için anlaştığı markalar arasında teknosa'da vardı reklamda görmüştüm galiba ama bu yaptıklarının indirimle alakası yok

Harika ?
Babuş ben AnkaMall'deki Mİ Store'dan alacam 2550 tl imiş orada ve bu fiyat sadece 15 gün geçerli yani internetten almaktan vazgeçtim

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Babuş ben AnkaMall'deki Mİ Store'dan alacam 2550 tl imiş orada ve bu fiyat sadece 15 gün geçerli yani internetten almaktan vazgeçtim
En mantiklisi

Ben 21 i ne siparus vermistim hala kargoya verilmedi

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
687
Şimdi ne zamana erteledin?Bu arada Eylül'de açılan konumu yeniden dirilttiğiniz için sağolun. ?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Şimdi ne zamana erteledin?Bu arada Eylül'de açılan konumu yeniden dirilttiğiniz için sağolun. ?
Bu hafta içinde alıyorum işte erteleme yok daha nereye kadar erteleyecem ?
Vatan'daki Xiaomi yetkilisine Mİ Store ne zaman açılacak diye sordum adam bana açıldı dedi gittim baktım harbiden açıkmış bu arada Mİ9 SE standtta yok haberiniz olsun

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Sorunuzu yeni gördüm kusuruma bakmayın
Evet 19 Eylül de aldım ben a70 i
Siz aldınız mı mi 9t yi
Kaça aldınız? Garantisi ithalatçı garantili mi?
30 Kasım'da Mİ9T'yi aldım
2800'e AnkaMall'deki Mİ Store'dan aldım
dipnot: internette 64 gb modeli 2800 ben 64'lük fiyatına 128'lik aldım

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
30 Kasım'da Mİ9T'yi aldım
2800'e AnkaMall'deki Mİ Store'dan aldım
dipnot: internette 64 gb modeli 2800 ben 64'lük fiyatına 128'lik aldım
İyi günlerde kullanın inş
İyi bir fiyata almışsınız
Güle güle kullanın
Memnun musunuz
O ön kamerası Flan?
:)

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
İyi günlerde kullanın inş
İyi bir fiyata almışsınız
Güle güle kullanın
Memnun musunuz
O ön kamerası Flan?
:)
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun 5 yıllık İPhone 5s deneyimimden sonra İPhone'dan ve IOS'tan yeterince nasibimi aldığımı düşünüyorum şahsen bu saatten sonra bir daha asla İPhone kullanmam
5s'ten Mİ9T'ye geçerken çağ atladım büyük bir sıçrama geçirdim diyebilirim forumdakiler bu telefonu almayı ne kadar çok istediğimi biliyorlardı ve sonunda muradıma erdim artık ekran batarya hafıza ve kamera gibi sıkıntılarım olmayacak
11 aylık araştırmamdan sonra şuanda ben istediğim telefonu kullanıyorum
Aşırı memnunum en azından artık yanımda şarj aleti taşımıyorum şuanda onun mutluluğunu yaşıyorum diyebilirim çünkü 5s batarya konusunda bana çok cinnet geçirtti
Fiyat konusuna gelirsek iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum fakat ailem neden pahalı buluyor cidden anlamıyorum sanki 10-11 bin tl İPhone 11 Pro kullanıyorum muamelesi görüyorum
ön kamerası güzel en azından tost makinesi gibi çekmiyor ama ben selfie manyağı biri olmadığım için ön kamerayı fazla kullanmıyorum

MBilgin27

Asistan
Reaksiyon puanı
40
2 yıl rahat gider gerisine senin isteğine bağlı

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
687
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun 5 yıllık İPhone 5s deneyimimden sonra İPhone'dan ve IOS'tan yeterince nasibimi aldığımı düşünüyorum şahsen bu saatten sonra bir daha asla İPhone kullanmam
5s'ten Mİ9T'ye geçerken çağ atladım büyük bir sıçrama geçirdim diyebilirim forumdakiler bu telefonu almayı ne kadar çok istediğimi biliyorlardı ve sonunda muradıma erdim artık ekran batarya hafıza ve kamera gibi sıkıntılarım olmayacak
11 aylık araştırmamdan sonra şuanda ben istediğim telefonu kullanıyorum
Aşırı memnunum en azından artık yanımda şarj aleti taşımıyorum şuanda onun mutluluğunu yaşıyorum diyebilirim çünkü 5s batarya konusunda bana çok cinnet geçirtti
Fiyat konusuna gelirsek iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum fakat ailem neden pahalı buluyor cidden anlamıyorum sanki 10-11 bin tl İPhone 11 Pro kullanıyorum muamelesi görüyorum
ön kamerası güzel en azından tost makinesi gibi çekmiyor ama ben selfie manyağı biri olmadığım için ön kamerayı fazla kullanmıyorum
Hocam bu telefonları araştırmak daha eğlenceliydi yahu...Böyle artık muradına ermişsin falan da ben ilk 1 aydan sonra eee şimdi noldu falan dedim.Alışkanlık olduğu için şimdi anneme falan bakıyorum ?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam bu telefonları araştırmak daha eğlenceliydi yahu...Böyle artık muradına ermişsin falan da ben ilk 1 aydan sonra eee şimdi noldu falan dedim.Alışkanlık olduğu için şimdi anneme falan bakıyorum ?
Bende ablamı Xperia XA'dan Mİ9 Lite'a babamı da 5s'ten RN8'e geçirmeyi planlıyorum bir de Google Türkiye'den çekilecekmiş haberi geldi ne yapıp edip bizimkileri yeni telefona geçirmem gerek ama merak ettiğim bişi var bu sene çıkan telefonlar bu durumdan etkilenecek mi ?
araştırmak evet güzel hoş da bir noktadan sonra sıkıldığımı fark ettim en basitinden ben artık elektronik mağazaya gidip telefon bakmaktan sıkıldım Mİ9T'ye geçtiğimden beri artık gitmiyorum bile gidersem de kulaklık için giderim