Mi 9T ve Redmi Note 7 kaç yıl gider ?(Pubg gibi ağır oyunlar veya uygulanalar olmadan)
AynenRN7=2 yıl
Mi 9T= 3.5/4 yıl
Söylediğiniz gibi belirli ömürlerinden sonra arayüzde kasmalar görülebilir mi acaba?
Ona da baktım ancak RN7 ile çok fark bulamadım(aradaki fiyata deyecek bir fark)Ucuz yollu uzun gidecek bir şey istersen mi a3 bakabilirsin ama ekran paneli hd+ ve amoled bilgin olsun çözünürlükten kaybediyor biraz.
Ucuz yollu uzun gidecek bir şey istersen mi a3 bakabilirsin ama ekran paneli hd+ ve amoled bilgin olsun çözünürlükten kaybediyor biraz.
Hocam Mi A3 alacağıma A50 alırım. Cihaz harbi boş. Ekran- işlemci- kamera rakiplerine göre düşük. RN7’yle aynı fiyatlara satılsa anlarım ama bu fiyatlarla alınmasını önermem.
usta hatırlıyon mu zamanında bu cihazı bana sen önermiştin bende telefona Google görsellerden bakınca İPhone'dan tamamen soğumuştum hala da gıcık kapıyorum gözümü açtığın için çok teşekkür ederim 2 ay sonra Mİ9T alıyorum inşallahRedmi note7 fiyatı düşmüş görmemişim, kusura bakmayın o zaman bende redmi note 7 diyorum.
İnşallah 2 ay sonra Mi 9t kullanıcısı olarak yorumlarını artılarını eksilerini falan yazarsın umarım. Bende merak etmedim değil o cihazı. Ama tercihim a70 oldu. Brnim için ideal bir telefon a70. Bende o zamana a70 almış olurum umarımusta hatırlıyon mu zamanında bu cihazı bana sen önermiştin bende telefona Google görsellerden bakınca İPhone'dan tamamen soğumuştum hala da gıcık kapıyorum gözümü açtığın için çok teşekkür ederim 2 ay sonra Mİ9T alıyorum inşallah
Bende 5 yıllık 5s kullanıcısı olarak artık muradıma ermek istiyorum Mİ9T benim için ideal bir telefon tasarımı ekranı bataryası ile bir albenisi var 5s'ten geçeceğim için mağara çağından teknoloji çağına atlamış gibi olacağımİnşallah 2 ay sonra Mi 9t kullanıcısı olarak yorumlarını artılarını eksilerini falan yazarsın umarım. Bende merak etmedim değil o cihazı. Ama tercihim a70 oldu. Brnim için ideal bir telefon a70. Bende o zamana a70 almış olurum umarım
Ama Mi 9t hakkında gözlemlerinizi merak ediyorum.
O konuyu açınca bana da haber verirseniz sevinirim ??
Bana da babam alacak (taksitli bir şekilde) ilk önce S10e'ye baktık taksit seçeneği olmaması ve 4500 seviyesi olması bizi itti.Mi 9T ye baktık 3499 tl 6 taksit teknosa da bulduk ancak onun da fiyatı 3800'e yükselmiş.Mi Store'de de taksit yapmıyorlar.Babam Redmi Note 7'yi 1749 TL'ye bulunca almak istedi banaBende 5 yıllık 5s kullanıcısı olarak artık muradıma ermek istiyorum Mİ9T benim için ideal bir telefon tasarımı ekranı bataryası ile bir albenisi var 5s'ten geçeceğim için mağara çağından teknoloji çağına atlamış gibi olacağım
Mİ9T alınca kullanıcı deneyimlerimi aktardığım bir konu açmak isterim ama onun için elime Mİ9T geçmesi gerekiyor bu arada ben ithalatçı garantili almak istiyorum çünkü xiaomi tr garantili fiyatı 2500'lere düşmez ama ithalatçı garantili 2800'lerden 2300'lere düşer bence fiyatının düşmesini beklememin nedeni ise telefonu ablam alacağı için maddi olarak onu çok zorlamak istemiyorum 3000'i pahalı buluyor 2500'e zor ikna ettim
Bana da babam alacak (taksitli bir şekilde) ilk önce S10e'ye baktık taksit seçeneği olmaması ve 4500 seviyesi olması bizi itti.Mi 9T ye baktık 3499 tl 6 taksit teknosa da bulduk ancak onun da fiyatı 3800'e yükselmiş.Mi Store'de de taksit yapmıyorlar.Babam Redmi Note 7'yi 1749 TL'ye bulunca almak istedi bana.O yüzden sordum (bu arada babam da 5.5 yıllık 5S kullanıcısı bende telefonumun olmaması itibariyle kullanıyorum biraz hala gideri var gibi..Ancak kişiden kişiye değişir tabii).
Şimdiki sorum şu Mi 9T yerine RN7 alırsam ne kaybederim ?
3.5-4 yıl kullanırım (daha doğrusu kullanmam gerek zaten) Üst düzey telefonu zorlayacak oyunlara bakmam ancak oyun oynarım(Oddmar,traffic racer,clash of clans gibi)Oyun dışında sosyal medya ve internet mecrasında takılırım.Gün içinde fazla kullanmam bunların dışında...Ne kadar kullanacaksın? Oyun performansı önemlimi?
Ben 5s'in yetersiz geldiğini 2017'de farkettim özellikle ekran ve bataryası bana çok yetersiz geliyor bu arada 5s benim ilk ve son İPhone'um olacak artık İPhone benim ilgimi çekmiyor ve son 5 yılda en çok bataryasından çektim sırf batarya bile İPhone kullanmamak için geçerli bir sebep ben kablosuz kulaklık ile müzik dinleyen biriyim okula gelirken ya şarjım bitiyor ya da tek basamaklara düşüyordu okula giderken çantamda hep şarj aleti taşıyordum şarj aletim olmadan dışarı çıkamıyordum anasını satayım okula gelince de hep priz arıyordum artık bu durum benim sinirimi bozmaya başladı inşallah 2 ay sonra kurtulacam tükürdüğümün 5s'inden bu arada 5 sene öncesine kadar 4 inç bana ideal geliyordu ama artık ekranı çok küçük geliyor gerçi ben o g*t kadar ekranda GTA SA bitirdim o da ayrı bir konuBana da babam alacak (taksitli bir şekilde) ilk önce S10e'ye baktık taksit seçeneği olmaması ve 4500 seviyesi olması bizi itti.Mi 9T ye baktık 3499 tl 6 taksit teknosa da bulduk ancak onun da fiyatı 3800'e yükselmiş.Mi Store'de de taksit yapmıyorlar.Babam Redmi Note 7'yi 1749 TL'ye bulunca almak istedi bana.O yüzden sordum (bu arada babam da 5.5 yıllık 5S kullanıcısı bende telefonumun olmaması itibariyle kullanıyorum biraz hala gideri var gibi..Ancak kişiden kişiye değişir tabii).
bu arada telefon alacaksan hepsiburada'dan almalısın teknomarketler çok kazıktır ayrıca Mİ9T'nin 128 gb modeli 3500 tl iken teknosa'da 64 gb'lığı aynı fiyata satılıyor resmen soygunculuk derim bunaBana da babam alacak (taksitli bir şekilde) ilk önce S10e'ye baktık taksit seçeneği olmaması ve 4500 seviyesi olması bizi itti.Mi 9T ye baktık 3499 tl 6 taksit teknosa da bulduk ancak onun da fiyatı 3800'e yükselmiş.Mi Store'de de taksit yapmıyorlar.Babam Redmi Note 7'yi 1749 TL'ye bulunca almak istedi bana.O yüzden sordum (bu arada babam da 5.5 yıllık 5S kullanıcısı bende telefonumun olmaması itibariyle kullanıyorum biraz hala gideri var gibi..Ancak kişiden kişiye değişir tabii).
bence Redmi Note 8'i bekle3.5-4 yıl kullanırım (daha doğrusu kullanmam gerek zaten) Üst düzey telefonu zorlayacak oyunlara bakmam ancak oyun oynarım(Oddmar,traffic racer,clash of clans gibi)Oyun dışında sosyal medya ve internet mecrasında takılırım.Gün içinde fazla kullanmam bunların dışında...
İnşallah alırsınız uygun fiyata. Tabi ithalatçı garantili yerine xiaomi Türkiye garantili olması ayrı bir avantaj olurdu. Ama Mi 9t kaliteli bir telefon olduğunu bildiğimden garanti konusunda pek sıkıntıya düşmezsiniz diye düşünüyorum. Benim de Birkaç ay artık Ne zamana alırım bilmem “inşallah “ en kısa zamanda alırım.Bende 5 yıllık 5s kullanıcısı olarak artık muradıma ermek istiyorum Mİ9T benim için ideal bir telefon tasarımı ekranı bataryası ile bir albenisi var 5s'ten geçeceğim için mağara çağından teknoloji çağına atlamış gibi olacağım
Mİ9T alınca kullanıcı deneyimlerimi aktardığım bir konu açmak isterim ama onun için elime Mİ9T geçmesi gerekiyor bu arada ben ithalatçı garantili almak istiyorum çünkü xiaomi tr garantili fiyatı 2500'lere düşmez ama ithalatçı garantili 2800'lerden 2300'lere düşer bence fiyatının düşmesini beklememin nedeni ise telefonu ablam alacağı için maddi olarak onu çok zorlamak istemiyorum 3000'i pahalı buluyor 2500'e zor ikna ettim
3.5-4 yıl kullanırım (daha doğrusu kullanmam gerek zaten) Üst düzey telefonu zorlayacak oyunlara bakmam ancak oyun oynarım(Oddmar,traffic racer,clash of clans gibi)Oyun dışında sosyal medya ve internet mecrasında takılırım.Gün içinde fazla kullanmam bunların dışında...
Gönül isterdi ki bende xiaomi tr garantili almak isterdim lakin telefonu ablam alacağı için onu da maddi olarak zorlamak istemiyorum 2500'e zor ikna ettim 3000'i pahalı buluyor malesef halbuki adam akıllı telefonlar hep 3000'den başlıyor haksızsam haksızsın deİnşallah alırsınız uygun fiyata. Tabi ithalatçı garantili yerine xiaomi Türkiye garantili olması ayrı bir avantaj olurdu. Ama Mi 9t kaliteli bir telefon olduğunu bildiğimden garanti konusunda pek sıkıntıya düşmezsiniz diye düşünüyorum. Benim de Birkaç ay artık Ne zamana alırım bilmem “inşallah “ en kısa zamanda alırım.
Önce 6 plus umu satmam lazım ??
Neyse siz her ne zman olursa olsun 3-4 ay sonra da olsa da konuyu açtığınızda bana da haber ederseniz çok çok sevinirim ???
Evet haklısınız 5 sene iyi dayanmışsınız bir telefona. Ben bile 6 plus ü alalı bir buçuk yıl olmadı sıkıldım.Gönül isterdi ki bende xiaomi tr garantili almak isterdim lakin telefonu ablam alacağı için onu da maddi olarak zorlamak istemiyorum 2500'e zor ikna ettim 3000'i pahalı buluyor malesef halbuki adam akıllı telefonlar hep 3000'den başlıyor haksızsam haksızsın de
Ben bir telefonu 5 sene kullandığım için garanti problemi yaşayacağımı zannetmiyorum çünkü benim 5s'in 2 sene garantisi vardı hiç servis yüzü görmedi ta ki garantisi bitene kadar![]()
2017 sonlarında anakartı yandı ve orta tuş bozuldu üstüne touch id gitti 4-5 ay önce de yüz üstü düştü hem ekran hem dokunmatik panel gitti orta tuş da gitti assistive touch kullanıyordum bir de bataryası şişmişti yani uzun lafın kısası 2-3 sene garanti konusunda sıkıntıya düşmem gecen sene ve bu sene hor kullandığım doğrudur napıyım sıkıldım anasını satayım 5 sene boyunca aynı telefonu kullanmak nedir bilir misin kardeş ?
Takip ederseniz sizi bulmam çok daha kolay olur kullanıcı adınız pek catchy (akılda kalıcı) değil
nano cam koruyucu taktırırım bir de spigen rugged armor çakarım zırh gibi telefon olur evel allahMi 9T'nin tam ekranlı olduğu için ekran değişiminde sıkıntı çıkarırmı acaba?Pek düşüreceğimi sanmıyorum ancak kaza bu tabiki olur da düşerse sıkıntısı olur mu?
benimde 5 sene önce kullanıcı adım capemre idi ve avatarım ise Captain America kalkanı vardı Haziran ayına kadar bu kullanıcı adı ile avatar ile takıldım sonra sıkıldım bende Spider-Man hayranı olduğum için kullanıcı adımı Webhead yaptım zaten karakteri ne kadar sevdiğim avatarımdan anlaşılıyordurEvet haklısınız 5 sene iyi dayanmışsınız bir telefona. Ben bile 6 plus ü alalı bir buçuk yıl olmadı sıkıldım.
Elimizdeki şartlar maalesef bazen istediğimiz şeyleri almaya yetmiyor olabilir. Bu durumda kanaat etmek gerekir. Ne de olsa bizdeki derdi nimet sayanlar çook.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanıcı adım her ne kadar akılda kalıcı olmasa da
Ben çok seviyorum nickimi...
Kullanıcı adımı Değiştirmek için nasıl uğraştım bir bilseniz ????
Açık konuşmak gerekirse ben yurtdışına yerleşirsem inşallah kullanacağım telefon OnePlus olur İPhone artık bana hitap etmiyorEvet haklısınız 5 sene iyi dayanmışsınız bir telefona. Ben bile 6 plus ü alalı bir buçuk yıl olmadı sıkıldım.
Elimizdeki şartlar maalesef bazen istediğimiz şeyleri almaya yetmiyor olabilir. Bu durumda kanaat etmek gerekir. Ne de olsa bizdeki derdi nimet sayanlar çook.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanıcı adım her ne kadar akılda kalıcı olmasa da
Ben çok seviyorum nickimi...
Kullanıcı adımı Değiştirmek için nasıl uğraştım bir bilseniz ????