- Reaksiyon puanı
- 16,633
öyle birşey bulursanız banada haber verinÇocukluk iksiri falan yok mu yaaa? ?

öyle birşey bulursanız banada haber verinÇocukluk iksiri falan yok mu yaaa? ?
bulursanız birazcık banada bırakınBulursam dikecegim kafama... Gerisi nâmühim ?
Aaaa unutur muyum hiç? Foruma bir kıyak geçeriz. Sulandirir sulandirir içeriz ?bulursanız birazcık banada bırakın![]()
Bu seneyi baştan başlatmak isterdim lgs ye daha düzenli ve verimli çalışırdımİlk ben başlayayim 11 olmak isterdim çocukluğu yaşayabilmek için
(sebeplerini de yazın lütfen)
3 yaşında olmak isterdim insan kendini o zamn biliyor ve o zaman hayatımı tekrardan yaşamak istiyorumİlk ben başlayayim 11 olmak isterdim çocukluğu yaşayabilmek için
Şöyle Bi -1 falan verebiliyomuyuz okul konusundan dolayı başımın eti çiğnendi biraz kafa dinlemek istiyorumCevabım 0
36 yaşındayım ve hiç mutlu değilim30 yaşında olmak isterdim.
22 yim bende bezdim36 yaşındayım ve hiç mutlu değilim
Kesinlikle çocuk olmak isterdim.
İlk ben başlayayim 11 olmak isterdim çocukluğu yaşayabilmek için
Tek içen tek küçülürmüşBulursam dikecegim kafama... Gerisi nâmühim ?
Küçükken tek derdimiz yarın acaba ne oynicaz diye düşünmemizdiNe yalan söyleyeyim en iyisi çocuk olmak ya derk yok tasa yok hayat toz pembe küçükken sıkılmazdım hiç dışarıda oyun felan oynardık arkadaşlarla şimdi büyüdüm arada canım sıkılıyo baya evde yapıcak işimde yok boş boş oturuyorum evde
Lise Hazırlık... Ne AYT TYT bilmem ne derdi yok. Sadece uyuma senesi... 24 devamsızlığım var 14'ü faaliyet 7'si raporlu... 3'üde zevk.İlk ben başlayayim 11 olmak isterdim çocukluğu yaşayabilmek için