- Konuyu başlatan
emir000
Profesör
Sabah pcde görmştm.Şu anda indirim yok diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse iyi geceler beyler ekleyecek olursa nick falcaobut9 iyi sahurlar hepinize.
Sabah pcde görmştm.Şu anda indirim yok diye biliyorum.
Babam 46 Yaşında Benle beraber CS:GO Oynuyor ve Nasıl oluyorsa Takımda En iyi babam oynuyorBabanı ikna etmene gerek yok. 50 yaşında adama bu saatten sonra Steam'in ne işe yaradığını bile anlatamazsın.
Babanız Toxiclere nasıl dayanıyor?Babam 46 Yaşında Benle beraber CS:GO Oynuyor ve Nasıl oluyorsa Takımda En iyi babam oynuyor![]()
Toxic Derken İyi Oynayanlar/Hileciler falan dediğini Düşünerek Cevaplıyorum oynamaya Devam Ediyor.Babanız Toxiclere nasıl dayanıyor?Benim peder agresif, monitörü falan kırar.
En son geçen hafta rekabetçi girdim, 2 tane Türk arkadaş dönüşümlü hile kullanıyorlardı. O gün sildim oyunu. Sinir hastası oldum.Toxic Derken Hileciler falan dediğini Düşünerek Cevaplıyorum oynamaya Devam Ediyor.
Aynen Csgo'nun O Yanı Çok Kötü ,İlk Defa Valorant Oynamıştım geçen o Hileciler ve Ha bire Küfür Eden Kısım Yoktu.En son geçen hafta rekabetçi girdim, 2 tane Türk arkadaş dönüşümlü hile kullanıyorlardı. O gün sildim oyunu. Sinir hastası oldum.![]()
Rep attımOnun dışında başka oyunlarda var. Hepsinin %95'ini ücretsiz veya ücretsiz verilince ekledim.![]()
Steam Community :: C0nsuliuS
Gerçek vatandaş Half-Life 2 Beta'yı sever ve her zaman oynar. Gerçek vatandaş Roma İmparatorluğu için savaşır, eğer gerekirse canını bile verir. -C0nsuliuSsteamcommunity.com
1029 Saat Ravenfield 'da Naptın?Onun dışında başka oyunlarda var. Hepsinin %95'ini ücretsiz veya ücretsiz verilince ekledim.![]()
Steam Community :: C0nsuliuS
Gerçek vatandaş Half-Life 2 Beta'yı sever ve her zaman oynar. Gerçek vatandaş Roma İmparatorluğu için savaşır, eğer gerekirse canını bile verir. -C0nsuliuSsteamcommunity.com
Ben de Beta 5 'ini Baya Oynamıştım, Beğenmiştim.@BatuhanDN, 2 mart 2019'da aldım. Normal bence. Yarısı belki harita yapmakla geçmiştir, oynadığım süre. ?
Benim de. Önceden sadece CS 1.6 oynuyordum şimdi o da yok hiçbir şey oynamıyorumSıfır. Hatta hesabım bile yok.
Steam hesabım yokSelam Steam Hesaplarınızda Kaç Oyun Var?
Abi sana çok kızarlar söyleyeyim ha1 tane Cs 1.6 var.Cs 1.6 > All diyeyim de bir çete savaşı başlatayım.Hadii bakeemmm.
csgo indirebilirim belki bugün.keşke bende babama anlatabilsem bu olayı![]()
iyi oda.32 oyun var.
Maksimum 4 tane ücretsiz oyun var.Selam Steam Hesaplarınızda Kaç Oyun Var?
iyi11 oyun var bende bedavacıyım![]()
Cs GO da ölüm maçı aç afk kal kutu düşür kutuyu sat silahta düşebiliyor geçen 8 tl ye sattım mesala.reis ben babam izin vermediği için beleş'ten gidiyorum indireceğim oyun paralı ise babam izin vermediği için
Cs GO da ölüm maçı aç afk kal kutu düşür kutuyu sat silahta düşebiliyor geçen 8 tl ye sattım mesala.reis ben babam izin vermediği için beleş'ten gidiyorum indireceğim oyun paralı ise babam izin vermediği için
Hocam 154'ünü bana verin.174. Ama toplasan 20 tanesini oynuyorum![]()
Hocam siz de bana 107'sini verin.125 oyun var ama sadece 18 tanesini falan oynamışımdır