niyazi5859
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,085
Arkadaşlar gtx 750 ti pegatron ipx41-d3 intel pentium e6500 2.93 ghz sistem cs go lol vs. kaç fps oynatır ve işlemci önerebilir misiniz
dar boğaz olur e 6500 beslemez gtx 750 tiArkadaşlar gtx 750 ti pegatron ipx41-d3 intel pentium e6500 2.93 ghz sistem cs go lol vs. kaç fps oynatır ve işlemci önerebilir misiniz
Darboğaz yapmayan bir işlemci önerir misiniz 2.el olarakdar boğaz olur e 6500 beslemez gtx 750 ti
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci yüklü oyunlarda darboğaz çekersin
eğer bu bios modlayabilirseniz aliexpresten xeon e5450 işlemci alırsanız sorun çıkmaz fiyatıda ucuzArkadaşlar gtx 750 ti pegatron ipx41-d3 intel pentium e6500 2.93 ghz sistem cs go lol vs. kaç fps oynatır ve işlemci önerebilir misiniz
Ben biosu modlayamasam bile çevremde modlayabilecek bir dünya insan var fiyatı ne kadareğer bu bios modlayabilirseniz aliexpresten xeon e5450 işlemci alırsanız sorun çıkmaz fiyatıda ucuz
anakartınız lga 775Darboğaz yapmayan bir işlemci önerir misiniz 2.el olarak
xeon e5450 alın letgoda var bu 775 pin anakartlar için modlanmış versiyonları var letgoda 120 ile 90 lira arasında eğer bu işlemciyi takabilirseniz rahat rahat oyun oynarsınızDarboğaz yapmayan bir işlemci önerir misiniz 2.el olarak
Peki anakartı da değiştirecek miyimxeon e5450 alın letgoda var bu 775 pin anakartlar için modlanmış versiyonları var letgoda 120 ile 90 lira arasında eğer bu işlemciyi takabilirseniz rahat rahat oyun oynarsınız
modlama yapacaksanız xeon 5460 alın yok uğraşmam diyorsanız yukarıda yazdığım işlemciyi alabilirsini xeon önermedeki sebeb o.c potansiyelinin yüksek olması anakartınız o.c a müsait değilse kalkışmayın derimBen biosu modlayamasam bile çevremde modlayabilecek bir dünya insan var fiyatı ne kadar
isterseniz Q9650 bunuda alabilrsiniz modlamakla falan ugraşmazsınızBen biosu modlayamasam bile çevremde modlayabilecek bir dünya insan var fiyatı ne kadar
hayır 771 pinli xeonu 775 pinliye takabiliyorsunuz mod ilePeki anakartı da değiştirecek miyim
bu işlemci kaç fps yapar oyunlardaisterseniz Q9650 bunuda alabilrsiniz modlamakla falan ugraşmazsınız
bu işlemci kaç fps yapar oyunlarda
benim sisteme yaın istediginiz oyunları oynatır 2 işlemciden birini takarsanızşoyle söylim bende anakart hariç xeon e5450 gtx 750 ti var lolde en yüksekte 80 90 gta 5 te en yüksekte 35 45 arası alıyorun
psunuz kaç watt ?bu işlemci kaç fps yapar oyunlarda
nereden öğrenebilirm kaç watt olduğunupsunuz kaç watt ?
Şunu sormak istiyorum benim ram 4 gb bu parçalarla darboğaz olur muşoyle söylim bende anakart hariç xeon e5450 gtx 750 ti var lolde en yüksekte 80 90 gta 5 te en yüksekte 35 45 arası alıyorun
benim sisteme yaın istediginiz oyunları oynatır 2 işlemciden birini takarsanız
hocam bilgisiyarın içini açmadan ögrenemezsiniz içinde küçük kutu gibi bişey var onun üstünde yazıyornereden öğrenebilirm kaç watt olduğunu
Aliexpresse baktım q9650 yoktuhocam bilgisiyarın içini açmadan ögrenemezsiniz içinde küçük kutu gibi bişey var onun üstünde yazıyor
hocam o mod ne oluyorhayır 771 pinli xeonu 775 pinliye takabiliyorsunuz mod ile
hocam anakartıda değiştirip 8gb ram yapabilir miyiz çünkü anakartım 8gb ram desteklemiyor anakart ve ram önerir misinizşoyle söylim bende anakart hariç xeon e5450 gtx 750 ti var lolde en yüksekte 80 90 gta 5 te en yüksekte 35 45 arası alıyorun
benim sisteme yaın istediginiz oyunları oynatır 2 işlemciden birini takarsanız
hocam 1. si q9650 yi 2. el bulabilirsiniz 2. si işlemci moduşudur internette satılan xeon e5450 işlemcilerin altında bi tane sticker var turuncu onlar modlanmış işlmeciler olur ve hazır türkiyede ve aliexpresste satılır ankarta takmak içinde anakartın işlemci yuvasında çıkıntı vardır onu kesıp takarlar olay bu 3. sü kendi kullandıgım anakartı söylim asus-p5q-e 8gb ram destekliyor xeon e5450 ve gtx 750 ti ile kullanıyorum ve ramler kingstonun eski ama sağlam ve ucuz ramleri 4x2 8 gb ddr 800 mhz bu anakartı bilgisiyarcılardan veya letgodan 2. el alırsan daha iyi olur ve kullnadıgım anakart xeon işlemcilerde sorun cıkartmıyorAliexpresse baktım q9650 yoktu
hocam o mod ne oluyor
hocam anakartıda değiştirip 8gb ram yapabilir miyiz çünkü anakartım 8gb ram desteklemiyor anakart ve ram önerir misiniz