Efi Avni x64
Doçent
Merhaba yakın zamanda kablonet internet aldım ve içinde kablotv paketi de vardı ama kablotv ye giriş yapamıyorum hatab veriyor bununla karşılaşıp çözüm bulan varmı?
Akıllı TV mı normal TV kutusunu mu kullaniyorsun normal kutu kullanıyorsan kutunun içinde kart var onu yarım çıkarıp tak 2-3 kere belki gelir gelmezse arıza kaydı oluştur kartın arızalı olabilir aldığın hata kodu ne keşke onunda yazsaydın tahmin yurutuyorumMerhaba yakın zamanda kablonet internet aldım ve içinde kablotv paketi de vardı ama kablotv ye giriş yapamıyorum hatab veriyor bununla karşılaşıp çözüm bulan varmı?
Kart yok internetten giriyorumKartın sorunludur
Ya sistemsel sorun vardır kullanıcı kodunda yada paketinde böyle bir şey yok dostum müşteri hizmetlerini araKart yok internetten giriyorum
paketimda kablotv hizmeti var müşteri hizmetleri de şimdi yapacağım bişey yok dedi interneti çok güzel de oaketi kullanamıyorumYa sistemsel sorun vardır kullanıcı kodunda yada paketinde böyle bir şey yok dostum müşteri hizmetlerini ara
Sisteme kayıtlı başka bir numaran var mıGiriş yaparken müşteri numaram telefon numaram seçenkleri var hepsini denedim olmadı. Kablonetten memunum ama böyle ufak tefek sorunlar olmasa iyi.
7-12 arası hız düşüyor ama hız düştüğünde bile en az 35mbps download 3 upload alıyorum [emoji28]
Digeriyle dene birdeSistemde 2 numara var ana numarayla giriş denedim
Tamam bakalım dostum insallah senin sorununda çözülürDenedim hala aynı şikayetvara yazdım ordan bikaç kişinin sorunu çözülmüş