Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kablosuz şarj aleti hediyeli hediyeli SDN Cevaplıyor #142
Merhabalar, ısrarla sormak istiyorum. Hafif ve ince olmak şartıyla 14 inç civarında güzel bir notebook önerebilir misiniz? Oyun değil, iş ve office tabanlı... Lütfen.
Merhabalar, 3 oldu bu sanırım. Size de hak veriyorum ama acil olmasa yorum atmam. Tez için ince ve hafif macbook dışında işlemcisi güçlü bir notebook öneriniz var mı? [Mesela lenovo yoga 520 / ideapad / HP 14 vs.] ? ? ? ?
Lütfen SDN ekibi, tez için notebook arıyorum. İnce ve hafif. Cevap vermeyeceksiniz Faceden mesaj atmıştım ilgilenin... 14 inç civarı uygundur işlemcisi yüksek olsun.
---- Mesajlar birleştirildi ----
3000 - 4000 TL arası 14 inç veya hafif / ince bir notebook arıyorum. Mac dışında önerebileceğiniz var mı? Amacım tez yazma yani iş / office ! ! !
3000 - 4000 TL arası 14 inç veya hafif / ince bir notebook arıyorum. Mac dışında önerebileceğiniz var mı? Amacım tez yazma yani iş / office ! ! !
2 yayındır cevabını alamadım. Bari faceden cevap verin mesaja. Severek izliyorum sizi anlıyorum. Max 4000 TL fiyat olmak şartıyla tez ve iş için ince ve hafif notebook öneriniz nedir?