Teknolojiden Anlamıyorum
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Hem konforlu hem şık modeller önerirseniz sevinirim 2000tl civari max. Ankete koydugum modellerede bakarsanız sevinirim. İYİ FORUMLAR.
Arctis 9 sanal stereo özelliği var.Artics 9
Sizin önerdiğiniz Arctis 9'da sanal 7.1 var !. Normal kullanmak isteseniz stereo kullanacaksınız. Ama G733 ve Corsair Virtuoso'da gerçek sanal olmayan 7.1 var.7.1 Oyunlar için daha iyi.
Sanal 7.1 olunca çöp mü oluyor? En iyi sürücüler Artics 9'da onlara göre.Sizin önerdiğiniz Arctis 9'da sanal 7.1 var !. Normal kullanmak isteseniz stereo kullanacaksınız. Ama G733 ve Corsair Virtuoso'da gerçek sanal olmayan 7.1 var.
Ben bir hata ettim Razer Kraken V2 alırken sanal 7.1 var !!! Ve tam 7.1 özelliğini alamıyorum iyi mi 7.1 iyi ama sanal olduğu için hatalar var. Keşke diyorum Cloud II ve Void Elite baksaydım !Sanal 7.1 olunca çöp mü oluyor? En iyi sürücüler Artics 9'da onlara göre.
Steel Series Artics Pro Virtual 7.1 ile gayet memnumum, gerçek 7.1 ile Virtual arası pek fark da yok, 7.1 için diğer sürücüleri düşürmeye değmez.Ben bir hata ettim Razer Kraken V2 alırken sanal 7.1 var !!! Ve tam 7.1 özelliğini alamıyorum iyi mi 7.1 iyi ama sanal olduğu için hatalar var. Keşke diyorum Cloud II ve Void Elite baksaydım !
Arctis 9 2499 TL.Steel Series Artics Pro Virtual 7.1 ile gayet memnumum, gerçek 7.1 ile Virtual arası pek fark da yok, 7.1 için diğer sürücüleri düşürmeye değmez.
Bu arada ekleme ikisinde de aynı mm boyutunda sürücüler var.Artics 9'u eleyin bütçeyi 499-500TL aşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
G733 ile Virtuoso kaldı.
Bu arada ekleme ikisinde de aynı mm boyutunda sürücüler var.