Kablosuz bağlantının sık sık kesilmesi

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar aynı modem üzerinden 3 adet laptop ve 2 adet telefon ile bağlanıyoruz ve hiç birinde net kesintisi olmuyor ama benim pc de sürekli kopmalar oluyor msn de 2 dk online kalamıyorum.Ayrıca kablo bağlarken sorun olmuyor....Pc ye yeni format attım sorun düzelmedi :S.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
aynı sorun bende de var sebebi modemin kapatılmaması sonucu sıcaklık yüzünden kafayı yemesi. şöyle 1 saat kadar kapalı kalsın bir süre daha idare eder :D ya da garantisi varsa gönderin derim :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Belki bilgisayarının wireles parçasında sorun olmuştur, hiç yere düştümü bilgisayarın ve ya üzerine bir şey döküldümü?
Bir de başka işletim sistemi ile dene ubuntu live cd ile sistemi kurmadan deneyebilirsin.
aynı sorun bende de var sebebi modemin kapatılmaması sonucu sıcaklık yüzünden kafayı yemesi. şöyle 1 saat kadar kapalı kalsın bir süre daha idare eder :D ya da garantisi varsa gönderin derim :)
Modem benim 6 aydır kapanmadı ama sorun yok. :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Belki bilgisayarının wireles parçasında sorun olmuştur, hiç yere düştümü bilgisayarın ve ya üzerine bir şey döküldümü?
Bir de başka işletim sistemi ile dene ubuntu live cd ile sistemi kurmadan deneyebilirsin.

Modem benim 6 aydır kapanmadı ama sorun yok. :D

benim ki 1.5 senedir açık sorun o işte :D bi de ups ye bağlı sen düşün elektrik gitse bile çalışıyor :D

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarın üzerine birşey dökülmedi ama yere düştü uzun zaman önce :) ayrıca arkadaşında bilgisayarında aynı sorun vardı ve onun bilgisayarı formattan sonra düzeldi :). Bir daha mı formatlasam ne ?

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3. formattan sonra sorunumun düzeldiğini görüyorum ayrıca servis tarafından bölümlenmiş sistem geri yükleme noktası silindikten sonra düzeldi... yarımcı olmaya çalışan arkadaşlara tşklr.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kablosuz bağlantım otomatik olarak kesiliyor. Ne yapabilirim?Kablosuz ağ adaptörü zaman içinde kablosuz ağa bağlı kalmakta sorun yaşayabilir. Ağa rahat bir şekilde bağlanır ve bağlandığında da, kullanımda sorun olmaz. Ancak, kendi bağlantısını keser. Bunun nedeni kablosuz ağ adaptörünün güç yönetimi özellikleri olabilir.
ÇÖZÜNÜRLÜK
Güç yönetimini devre dışı bırakmak için şu adımları takip edin:

1. Başlat butonuna tıklayın ve sonra Bilgisayarım (veya Bilgisayar) sekmesine sağ tıklayın ve Yönet seçeneğini seçin.
  2. Bilgisayar Yönetimi penceresinde, sol tarafta Aygıt Yöneticisi'ne tıklayın.
  3. Ağ adaptörlerinin önündeki + işaretine tıklayın ve kablosuz ağ adaptörüne çift tıklayın.
  4. Gelişmiş sekmesine tıklayın, sol taraftaki listeden Güç Tasarruf Modu'nu seçin.
  5. Sağdaki değeri Kapalı'ya veya mümkün olan en düşük değere ayarlayın. Varsayılan ayar tanımlanan soruna neden olabilecek şekilde Maksimum olabilir.