Kablosuz ağ bağdaştırıcı sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alenaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alenaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İyi akşamlar herkese, bilgisayarda ara ara internet gidiyor bir şey izliyorum, bir şey yüklüyorum aniden kesiliyor. WiFi kısmından sorun gider yapıyorum. Sorunu gideriyor İnternet açılıyor ama 5 dk geçmeden yine aynı hatayı veriyor.. Bunu 7-8 kere tekrarladıktan sonra başka bir hata veriyor ve bu başka hata sorun gidericiyle düzeltilemiyor.. Ektede sorunun fotoğrafını ekledim.. Daha sonra da açılmıyor zaten yeniden başlatmam gerekiyor.. Windows 10 kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. ?
Snapchat-465877408.jpg

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Sürücülerini Ethernet yardımıyla güncelle,Olmadıysa ve önemli verilerin varsa Windows.old ile format atabilirsin.

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
İyi akşamlar herkese, bilgisayarda ara ara internet gidiyor bir şey izliyorum, bir şey yüklüyorum aniden kesiliyor. WiFi kısmından sorun gider yapıyorum. Sorunu gideriyor İnternet açılıyor ama 5 dk geçmeden yine aynı hatayı veriyor.. Bunu 7-8 kere tekrarladıktan sonra başka bir hata veriyor ve bu başka hata sorun gidericiyle düzeltilemiyor.. Ektede sorunun fotoğrafını ekledim.. Daha sonra da açılmıyor zaten yeniden başlatmam gerekiyor.. Windows 10 kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. ?Ekli dosyayı görüntüle 96363
Wifi kartının kablolarını kontrol edin, sürücüleri güncelleyin. Olmaz ise yedeklerinizi alın, formatlayın.

alenaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sürücülerini Ethernet yardımıyla güncelle,Olmadıysa ve önemli verilerin varsa Windows.old ile format atabilirsin.
Bana WiFi kartında sorun olabilir dedi uzman olmayan biri tahmini.. Sizce öyle bir şey olabilir mi yoksa yazılımsal bir hata mıdır?