Türkiye sadece Turkcell iyidir hocam gerisi fiiiss.Arkadaşlar merhaba kablonetin interneti kullananlar varmı sizce nasıl ? Türk telekom mu kablonet mi
Doğru sadece türk telekom ve kablonetin altyapısı var daha önce türk telekom kullandım kablonet daha iyi mi acaba ?Türkiye sadece Turkcell iyidir hocam gerisi fiiiss.
Bende kablonet kullanıyorum ve yavaş değil. Bir şey indirirken 2.7 MBPS'de indiriyor ve bu da iyi bir şey. 2 GB'lik dosya 10-15 dk'de inmiş oluyor.Ben evimde TT Net kullanıyorum, alt komşum da kablo net var internetin yavaş olduğunu söylemişti.
TT net in hangi tarifesini kullanıyorsunBen evimde TT Net kullanıyorum, alt komşum da kablo net var internetin yavaş olduğunu söylemişti.
Bağlantı nasıl kopukluklar oluyor mu hangi tarifesini kullanıyorsun 100mbps akıllı sınırsız tarifesini düşünüyorum bendeBende kablonet kullanıyorum ve yavaş değil. Bir şey indirirken 2.7 MBPS'de indiriyor ve bu da iyi bir şey. 2 GB'lik dosya 10-15 dk'de inmiş oluyor.
Yalın hipernet full limitsiz (35 Mbps'ye kadar) olan tarife.TT net in hangi tarifesini kullanıyorsun
Daha dün TT'den geçtim. 16Mbps sınırsız 50 TL'ye aldım. İlk kullanımı iyi ama upload hızı cidden düşük(2Mbps).Arkadaşlar merhaba kablonetin interneti kullananlar varmı sizce nasıl ? Türk telekom mu kablonet mi
Konukluk olmuyor ama benim modem artık sorun çıkarmaya başladı. Zaten o modemi değiştirip router alacağım. Ben 25 MBPS kullanıyorum tarifenin adını unuttum. TV ise temel+üst+vizioon sinema paketi kullanıyorum.Bağlantı nasıl kopukluklar oluyor mu hangi tarifesini kullanıyorsun 100mbps akıllı sınırsız tarifesini düşünüyorum bende
Bende kapattırdım TT net i dediğin gibi kaç kere aradılar farklı tekliflerle o yüzden kablonet i bağlatmayı düşünüyorumTTnet kapatmamak için zamanında beni 6 kişiye yönlendirdiler yok 1 ay sizden ücret almayalım vb. gibi tekliflerde bulunmuşlardı. Kapatma sebebim yavaştı. İlkide kablonete geçtim 5 yıl önce. TV'den de memnunum mevcut kanallardan.
Hocam sizin Kablonet cihazı INFINITY401 miKonukluk olmuyor ama benim modem artık sorun çıkarmaya başladı. Zaten o modemi değiştirip router alacağım. Ben 25 MBPS kullanıyorum tarifenin adını unuttum. TV ise temel+üst+vizioon sinema paketi kullanıyorum.
TT insanı sinir ediyor. Kapattırmak için 6 kere aradım.Bende kapattırdım TT net i dediğin gibi kaç kere aradılar farklı tekliflerle o yüzden kablonet i bağlatmayı düşünüyorum
Ilk modem. O değil. Kablotv cihazlar yazın sitesindeki en alttaki modem benimki.Hocam sizin Kablonet cihazı INFINITY401 mi
Dediğiniz modemin bir üstündeki de bizim modem.Ilk modem. O değil. Kablotv cihazlar yazın sitesindeki en alttaki modem benimki.
Akıllı sınırsız mı yoksa full sınırsız olan mı ?Konukluk olmuyor ama benim modem artık sorun çıkarmaya başladı. Zaten o modemi değiştirip router alacağım. Ben 25 MBPS kullanıyorum tarifenin adını unuttum. TV ise temel+üst+vizioon sinema paketi kullanıyorum.
Adı bu: NETmaster CBW-383Z4Hocam sizin Kablonet cihazı INFINITY401 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
TT insanı sinir ediyor. Kapattırmak için 6 kere aradım.
Ubee almayı düşünüyorum. Daha fazla özellik var. Yanınada router. O da TP-LINK Archer C50 AC1200.Dediğiniz modemin bir üstündeki de bizim modem.
Peki onda da çalışır mı mevcut tarifeniz?Adı bu: NETmaster CBW-383Z4
Ubee almayı düşünüyorum. Daha fazla özellik var. Yanınada router. O da TP-LINK Archer C50 AC1200.
Şu:Dediğiniz modemin bir üstündeki de bizim modem.
Neden çalışmasın ki?Peki onda da çalışır mı mevcut tarifeniz?
Bizimki de bu hocam.
Nasıl modem memnunmusun bide kablonetin internetinden istediğin hızı alabiliyormusun ?Bizimki de bu hocam.
Açıkçası upload hızı hariç gayet iyi. Daha önce yaklaşık bundan 5 sene önce de Turksat vardı. Sonra TT'ye geçtim. O da iyiydi aslında ama son birkaç haftadır internet hızı kbps bile olmuştu. En son dayanamadım Türksat'a geri döndüm.Nasıl modem memnunmusun bide kablonetin internetinden
Sizinki benimkinden yeni.Bizimki de bu hocam.
Uydudan gelmiyor o Türksat Net. Ama bu da Türksat'ın gerçi. Türksat Docsis 3.0 kullanıyor modemlerde.Bu kablonet in diğer internetlere göre farkı nedir uydudan gelmesinin avantajları neler ?
Bide siz olsanız türk telekom mu bağlatırsınız kablonet mi
TeşekkürlerUydudan gelmiyor o Türksat Net. Ama bu da Türksat'ın gerçi. Türksat Docsis 3.0 kullanıyor modemlerde.
Sizin kullandığınız akıllı sınırsız mı ?Uydudan gelmiyor o Türksat Net. Ama bu da Türksat'ın gerçi. Türksat Docsis 3.0 kullanıyor modemlerde.
Onu tam bilmiyorum ama dediğiniz olabilir.Teşekkürler
Sizin kullandığınız akıllı sınırsız mı ?
Çünkü devletin olduğundan dolayı kaliteli özel şirket değil.Turksat cidden iyi.