Yardım Kablomun Benzerini Bulamıyorum

abdkaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iyi günler 5 yıllık kulaklığımın kablosundaki ses kartında sıkıntı vardı tamir etmeye çalışırken bozdum ve yenisini de bulamıyorum
bilgisayara takılan ucunda 3 siyah çizgi var kulaklığa giren ucunda 4 siyah çizgi var her yere baktım yok muadilini bulsam çok sevinecem kulaklık fiyatları uçuk kaçık
kulaklığımdanda memnundum marka modeli Logitech g233 lütfen yardım edin aliexpresste buldum ama güvenemedim: 2m taşınabilir kulaklık kablosu ses kablosu hattı Logitech GPRO X G233 G433 kulaklık kulaklık aksesuarları|Earphone Accessories| - AliExpress
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklıkta mikrofon var bunu da belirteyim :D

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,739
Logitech müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi denediniz mi? Yedek parça olarak bulabileceğinizi sanmıyorum. Zaten ülkemizde satılanlar da 3. parti üreticilere aittir. Aliexpress üzerinden gimbal,aksiyon kamerası almış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki alacağınız üründe sorun çıkma ihtimali düşüktür. Sorun çıkarsa da müşteri hizmetleri yardımcı olurlar. Ve 90 gün sonunda kargo gelmezse tartışma açarak paranızı birkaç gün içerisinde geri alabilirsiniz. Ekstra olarak satıcıya ürün fiyatını 3-4 dolar olarak belirtmesini isterseniz 15-18 TL arası bir vergi ödersiniz.