Kablolu selfie cubuğu

KitKat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar s3 telefonum var selfie cubugu aldim kaplolu monopod markasi 3.5 mm jak girisine takılıyor yanliz takiyorum hic bir tepki vermiyor kulaklik takildi olarak görmüyor kamrtaya giriyorum cekmiyor retrica povercam onlarda cekmiyor arkadaslar s3 ile uyumsuzmu yoksa selfie cubuğumu bozuk

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaslar s3 telefonum var selfie cubugu aldim kaplolu monopod markasi 3.5 mm jak girisine takılıyor yanliz takiyorum hic bir tepki vermiyor kulaklik takildi olarak görmüyor kamrtaya giriyorum cekmiyor retrica povercam onlarda cekmiyor arkadaslar s3 ile uyumsuzmu yoksa selfie cubuğumu bozuk
Çubuk bozuk sanırım. Benim kardeşimde var Jack ı taktiği An telefonda bildirim kısmında bir simge çıkıyor.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Kamera zamanlayıcısını açıp deneyin.
Olmuyorsa alternatif programları deneyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah rızasi için yardim edin selfi çubuğunu kulaklik olarak okuyor bulututde ise bulunmuyor ne yapmam lazim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kamera dan ayarlara gir Ses düzeyi tuşu yerinden fotoğraf makinesi tuşunu etkinkeştir oluyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki programi yuklediiten sonra nasil ayarliyacaz ben yukledim olmadi

S

SDN Okuruuuuu

SDN Okuru
Ayarlardan Selfie buttons manager var ona gir cubuktaki tusa basili tut gelen ekrana get buttons diye bisi cikiyor ona bas sonra bol bol cek :)