Kablolu mu kablosuz mu mause

00samet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın zaman da bi dizustu pc almayı dusunuyorum.de hangi mause daha iyi olur sizce

Kablolu olanlar mı
kablosuz usb ile olanlar mı
Kablosuz wireless ile olanlar mı ?

Drneyim kullananlar tecrubeleeini yazabilir mi ?

Simdiden yorumlarınız icin tessekkur ederim.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
FPS oyuncusuysan kabolu almalısın. Eğer oyun falan oynamıyorsan kablosuzda tercih edebilirsin tabi ama oyunda kablolu daha iyi olur.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kablosuz istersen Logitech G700'e bakabilirsin. Hem kablosuz hem de kablolu olarak kullanabilirsin.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Laptopu sürekli sağa sola götürürüm dersen kablosuz al derim. Oyun için alıcaksan kablolu. Logitech serisini öneririm.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Logitech'in unifying serilerinden (başlangıç modellerinde bu özellik olmayabiliyor) bir mouse al, oyun oynuyorsan kalitelisinden al, oynamıyorsan başlangıç versiyonları da olur. Logitech dışında bir marka tavsiye etmiyorum. Unifying özellikle birden fazla bilgisayar kullanıyorsan hele mükemmel çözüm sağlıyor.

00samet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya hanj oyu oynuyorumda oyle cok ust duzey oynamiyorum yani kendi halimde ama hani oyun oynarken kablosuzlarda gidip gelme olursa canimi sıkar oyuzden soruyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kablosuz kullanıyorum birde şarjlı pillerin aldım sarj edip kullanıyorum pile para vermiyorum kafam rahat ;)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Logitech'in mouse'ları pil konusunda gayet iyidir. Aylarca aynı mouse'u gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.