Kablolu İnterneti Wireless Adaptörü Olmayan Bilgisayardan Paylaştırma

eneshan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Konuyu Forumda Aradım Fakat Wireless Adaptörü ile Yapılımı Gösteriliyor Uzatmadan Direk Konuya Gireyim Arkadaşlar Masaüstü Bir Bilgisayarım Var Fakat Bilgisayarımda Wireless adaptörü Yok. Bilgisayarım Kablolu İnternet Bağlı ve Modemimimde de Wireless Özelliği Yok Fakat Bilgisayarımın Bluetooth'u ve Telefonumla Uyumlu Bir USB Kablosu var Ben Bunları Kullanarak Telefonumdan Bilgisayara Bağlı Olan İnternete Nasıl Bağlanabilirim. [Telefon : Samsung Galaxy Y(Samsung GT-S 5360) Andoid Sürümü : 2.3.6]

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
soruyu bulmaca gibi sordunuz bana göre..anladığım kadarına yanıt vereyim:kablolu modeminiz var usb adaptörle yayın gönderebilirsiniz.ancak o özelliği olan bir usb adaptör almanız gerekiyor.her usb adaptörde bu özellik yok dikkatli inceleyin alırken..

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Modeminin kablosuz özelliği yok, bilgisayarınında bluetooth adaptör yok. Bu şekilde telefonunu modemine yani internete eriştiremezsin. Belki bir bluetooth adaptör alarak bağlantını paylaştırabilirsin. (Mesela internet erişimi olan bir PC'de bağlantıyı diğer bir pcye paylaştırabiliyorsun belki bunun benzerini telefonuna da bluetooth üzerinden yapabilirsin -sadece mantık yürütüyorum pratikte telefona aktarılabilir mi- bunun için iyi araştırma yapmalısın.)

Diyelim ki bunu yaptın, daha sonra telefondan sadece PC açıkken bağlanabilirsin.

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sana onerecegim alfa awuo36nhr 2mw olan adaptoru alman driverini kurduktan snra connectfly programiyla adaptoru secip internet paylasimini yapabilirsin. Piyasadaki en iyi adaptordur. 70tl felandir adaptor olmadan bu isi yapman imkansiz. Usb kablosu ile telefona net cekebilirsin ama hızini sen dusun nasil olur