Kablolu İnterneti Telefonda Kullanma

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Evde -el mahkum- kablolu internet kullanıyorum. Acaba masaüstü bilgisayarım aracılığıyla bu kablolu interneti, bluetooth ya da usb kablosu ile telefonuma paylaştırabilir miyim? Nasıl? (Telefon; Sony Ericsson Xperia X8, sistem; Android 2.2.9 Custom Rom Froyo by Ratch)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Etiketlemeden olmayacak sanırım. [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] yine ben :)

Reaksiyon puanı
189
Androidin desteği var mı yok mu bilmiyorum ama bilgisayar ile telefona arasında bluetooth ile PAN networkü kurup bilgisayardan da PAN ile kablulu interneti körülersen eğer bağlantıyı telefona aktarmış olursun...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] anlamadım :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
şurada dizüstü pc de
Virtual Router adlı programla nasıl yapılacağı anlatılmış ama masaüstü pcde işe yararmı bilmiyorum denemek lazım.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] İngilizcem pek iyi değil ama sanırım bu program dizüstünün kablosuz özelliğini kullanıyor. Gerçi bu ayın sonunda bir dizüstü sahibi olacağım ama masaüzeri bilgisayar için her daim lazım olacağı için usb veya bluetooth ile bağlantı istiyorum.
@008taki bluetooth veya usb üzerinden bir yöntem istiyorum, wireless kartı ile değil. İlgilendiğin için teşekkür ederim yine de :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Hiç o kadar uğraşmayın ikinci el sitelerde kablosuz modemler 20-30 liraya satılıyor. al bir tane tak kabloyu hem bilgisayarını kullan kablo ile, hem telefonunu kablosuz kullan. rahat et. [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Eyvallah [MENTION=194661]eSa[/MENTION]. Eğer bu usb veya bluetooth üzeri bağlanma mümkünse, değil 20-30 lira 50 kuruş bile olsa almam. Uğraşırım. Zaten kablosuz modem almam bir işe yaramaz. Neti başka yerden alıyorum kablo ile...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben tam anlayamadım. bu kablo sonuçta senin eve gelmiyor mu ucu, modemden kastım kendine internet bağlatman için değil sadece switch ve kablosuz özelliklerinden faydalanman içindi. 4 portlu bir modem düşün, eve internet alma zaten. gelen kabloyu bu portlardan birine tak, boş portlardan birinden de pc ne kablo ile bağlan, gerisi wriless olarak kullanırsın. telefonun bu özelliği var. bunu demek istemiştim. [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hmm anladım [MENTION=194661]eSa[/MENTION]. Bu aklıma gelmemişti. Gelmezdi de zaten. Pek anlamıyorum bu işten. Neyse diz üstü gelince dediğin olayı mecbur yapacağız sanırım. O zaman telefon da hallolmuş olur. Yardım için teşekkür ederim :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Rica ederim. Neyse anlaştık sonunda :). Kendine iyi bak.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:closedeyes::(:scared:peki telefon samsun c3510 ise ve leptop windovs 7 ise ne yapmalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ağa bu Nokia N8-00 12MP nHD Tel için ne yapmalı. Wi Fi var hema ben laptop tahki kablolu internet üzerinden yeni ağ oluşturup teleden wi-fi açıp isim ve wpa-2 kişsel şifre giriyorum. altyapı özel diyorum . bağlandı diyor hema webe tıksladıgımda bişicikler cıkmay yahu. varsa bilen cevab sallasın bi zehmet.. kolay gelsin hoş site

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim telefonumda wi fi var laptobun kablolu internetini telefonda kullanmak istiyorum modemi karşı komşumuzdan alıyoruz bana ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evde -el mahkum- kablolu internet kullanıyorum. Acaba masaüstü bilgisayarım aracılığıyla bu kablolu interneti, bluetooth ya da usb kablosu ile telefonuma paylaştırabilir miyim? Nasıl? (Telefon; Sony Ericsson Xperia X8, sistem; Android 2.2.9 Custom Rom Froyo by Ratch)
Arkadaşların dedikleri mantıklı ama bir alternatif daha var :-) android telefonuna ve modemin kablo girişine uygun bir arakablo al. Onunla monemin kablosunu telefonuna bağla tamamdır :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde işte windows 7 ile general mobile discovery var onlarla ne yapabilirim pc kablolu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı sorunı yasıyorum yan komsudan laptopuma kablo ile internet cekıyorum telefonum lg e612 android ve bu işlerden hiç anlamıyorum lütfen yardım :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap: arkadaslarinternette Ethernet usb dönüştürücü alırsanız tablet veya tlefonunuza 2 ara kablo ile bağlarsınız fakat kablosuz kulanmak içinde internette satıyolar wirlers adaptör usb yazın bulardan faydalanabılırsınız bendede aynı sorunvar ben baktım bende almayı düşünüyorum

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
birtane wifi router alın kabloyu cihaza takmanız yeterli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biz interneti başkasının evinden kablo ile çektik s4 telefonumdan bağlanmak istiyorum olmuyor nasıl yapacam acil yardımmmm