Kablolu Ağı wifi adaptör ile wifi olarak paylaştırma +

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,arkadaşlar kablolu ağı nasıl wifi olarak kullanabilirim ?

İşletim Sistemi ; Windows Vista

Yan komşudan gelen kablolu internet var . Tp-Lınk-Wn722N Wifi Adaptör aldım . Bilgisayarıma gelen kablolu interneti wifi olarak dağıtmak istiyorum . Forumlarda bu konularla ilgi yeryerde Wifi adaptör ile yapılabileciği söyleniyor aldım ama yapamadım . Yardım ++++

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Connectify yazılımının ücretlisini kullanmadığın zaman belli bir süre sonra bağlantı kopuyor.

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Connectify kurdum denedim . Connectify'de ağı kuruyorum ama telefonum görmüyor ? (Telefon S3)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Connectify yazılımının ücretlisini kullanmadığın zaman belli bir süre sonra bağlantı kopuyor.

Valla ben bağlantı koptukça yeniden başlatıyorum sorun olmuyor. Günlük limit doldu diyor ama tekrar başlatınca çalışıyor.

Connectify kurdum denedim . Connectify'de ağı kuruyorum ama telefonum görmüyor ? (Telefon S3)
Start hotspot yaptın dimi yani ağı kurdun eminsin? Mümkünse ss at.

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ben bağlantı koptukça yeniden başlatıyorum sorun olmuyor. Günlük limit doldu diyor ama tekrar başlatınca çalışıyor.

Start hotspot yaptın dimi yani ağı kurdun eminsin? Mümkünse ss at.

w0kzr.png

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Şu anda bir sıkıntı yok görmesi lazım. Başka bir telefonla dene.

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağ bağlantılarımla ilgili bir sorun olduğunu düşündüm ve biraz araştırma yaptım ; Başlat>Hizmetler>İnternet Bağlantısı Paylaşımı hizmetinin otomatik olmasını söylediler . Otomatik yaptım ama çalışmıyor ve bir sorun veriyor ?

SS

w0lpr.png

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya ben öyle bir ayar yapmadan kullanıyordum ki şimdi de bir sorun yok ağ paylaşılıyor yoksa connectify de öyle görünmezdi. Telefonla alaklı bir sorun olabilir başka bir telefonla dene.

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben öyle bir ayar yapmadan kullanıyordum ki şimdi de bir sorun yok ağ paylaşılıyor yoksa connectify de öyle görünmezdi. Telefonla alaklı bir sorun olabilir başka bir telefonla dene.

Asus tabletimden ve Nokia Lumia 920 ile wifi taramasında da görünmüyor wifi . Wifi Adaptörün ışığı yanıp yanıp sönmekte.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Evet masaüstü , işletim sistemi windows vista .

Adaptörün içinden cd falan çıktı mı? Çıktıysa kurulum yap ki yapmışsındır diye tahmin ediyorum. Olmadı adaptörün driverlarını internetten indirip kur. Başka da bir şey aklıma gelmiyor. Connectify ağı paylaşmasa bir şey var dicem ama ağı paylaşıyor bir sorun göremedim.

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adaptörün içinden cd falan çıktı mı? Çıktıysa kurulum yap ki yapmışsındır diye tahmin ediyorum. Olmadı adaptörün driverlarını internetten indirip kur. Başka da bir şey aklıma gelmiyor. Connectify ağı paylaşmasa bir şey var dicem ama ağı paylaşıyor bir sorun göremedim.

İlgilendiğin için teşekkürler . CD tam kurulum yaptım . Driverler güncel ama tekrardan dediğin gibi internetten yüklücem . İlginç bir sorunla karşı karşıya kaldım . Wifi adaptör çalışıyor , Connectify çalışıyor , wifi görünmüyor .

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
İlgilendiğin için teşekkürler . CD tam kurulum yaptım . Driverler güncel ama tekrardan dediğin gibi internetten yüklücem . İlginç bir sorunla karşı karşıya kaldım . Wifi adaptör çalışıyor , Connectify çalışıyor , wifi görünmüyor .

Evet ilginç bir sorun hiç bir yerde sorun yok ama ağ görünmüyor. Hayret.
Bi faydası olmadı ama rica ederim.

coke

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba aldığın cihazın kurulum cd içerisinde ekte resimdeki gibi bir arayüz proğramı olacaktır gelişmiş sekmesinde softap seçeneği senin istediğin özelliği aktif hale getirecektir şifreleme ve hangi bağlantının paylaşacağını seçtikten sonra sorunsuz kullanabilirsin ben uzun süredir kulanıyorum.

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/y/w0r21.jpg[/URL][/IMG]

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba aldığın cihazın kurulum cd içerisinde ekte resimdeki gibi bir arayüz proğramı olacaktır gelişmiş sekmesinde softap seçeneği senin istediğin özelliği aktif hale getirecektir şifreleme ve hangi bağlantının paylaşacağını seçtikten sonra sorunsuz kullanabilirsin ben uzun süredir kulanıyorum.

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/y/w0r21.jpg[/URL][/IMG]

CD İçerisinde sadece Wifi Adaptör Driveri ve QSS programı bulunmakta . Bu tarz bir arayüz yok .

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım eden herkese teşekkürler . Windows 7'e geçtim ve sorun çözüldü .