Kablo ile pcye bağlanma

hakanozkoc

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sa arkadaslar nokia 5130 modelli telefonu bilgisayara bağlıyorum ama usb aygıtı tanımadı diye hata veriyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler........

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
nokia pc suite indirip kurun (=

hakanozkoc

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Nokia pc suite kurulu zaten ben telefonu kablo ile pc ye bağladığımda usb aygıtı tanımadı diye uyarı veriyor

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ayarlardan Toplu depolamayı seç.(Ayarlarda öyle bir seçenek olması lazım direk toplu depolama olarak bağlanması gibi)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nokia pc suite son versiyonunu kur. eğer olmazsa farklı kabloyla deneme imkanın varsa bir de öyle dene belki kablonda problem vardır. telefonun usb soketinde problem olabilir. buraya kadar herşey normal görünüyorsa telefonuna format atmayı da deneyebilirsin. şimdilik aklıma gelen seçenekler bunlar.

hakanozkoc

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefonu Bağladığımda sunucudan yanıt yok diyor.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
1- telefonunla gelen usb kablosunu telefonuna tak ve bilgisayara bağla
2- pc suite'in son sürümünü bilgisayarına indir
3- telefonunu tanıt
4- bu işlemler bittikten sonra
telefonuna atmak üzere indirdiğin uygulama veya oyunları pc suite ekranından install applications kısmını aç ve yükle

bu arada 5130 xpress music s40 uyumludur s40 uyumlu programları sorunsuz çalıştırır

Bu sekılde duzeldıgı ıdda edılmıs..

hakanozkoc

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kablo ile bağladığımda bilgisayar usb aygıtı tanımadı diye uyarı veriyor.Telefon ise sunucudan yanıt yok diyor lütfen yardım..........

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende samsung gts 3850 körby diyolar bu telefonu bilgisayara kablo ile nasıl bağlıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı oluor girmiyor şimdi nokia suiti indirdim dediklerinizi deniyecem... Ama nokia sui,te de indiereckleriöm yı-ok kii

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aygıt yöneticisnden bilinmeyen aygıt var mı bak onu kaldır çıkart tekrar tak... bulup kurabilir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonuna fabrika ayarlarını tekrar yükle anında kalkıyo sorun Saygılar