HiçGüleceğimYoktu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,101
İddiamı kaybetmiş bulunuyorum. PP Joker olacak 3 günlüğüne15 Mart'ta açılmazsa PP'mi Joker yapıcağım.
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
İddiamı kaybetmiş bulunuyorum. PP Joker olacak 3 günlüğüne15 Mart'ta açılmazsa PP'mi Joker yapıcağım.
*8 ve 12 özel okullar için açılacak.
Yalnız hangi joker olacağını söylemedim.İddiamı kaybetmiş bulunuyorum. PP Joker olacak 3 günlüğüne![]()
Kademeli açılacak.Ben bir şey anlamadım 5. Sınıflar ve 9. Sınıflar nasıl olacak bilgi verir misiniz
Nasıl yaniKademeli açılacak.
Önce 8,12 ve özel okullar, sonra duruma bağlı olarak diğer sınıflar da açılacak.Nasıl yani
İlk okulları da ekledi diye hatırlıyorumKöy okullarında 15 şubatta okul açılıyor.
İnternet sıkıntısı nedeniyle.
Ama vakalar artarsa kapatılacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 ve 12. sınıflar ise 1 martta başlıyor.
Eğitimde eşitsizlik değil mi bu? Ben evden alırken özel okuldakiler okulda eğitim alacak.Önce 8,12 ve özel okullar, sonra duruma bağlı olarak diğer sınıflar da açılacak.
Peki sokak kısıtlamalari için neler eklendi veya guncellendiÖnce 8,12 ve özel okullar, sonra duruma bağlı olarak diğer sınıflar da açılacak.
Evet.Nasıl yani sadece özel okullar mi açılıcak ?
Evet orayı tam dinleyemedim yazıyordum.İlk okulları da ekledi diye hatırlıyorum
Şuanlık bir şey açıklanmadı.Peki sokak kısıtlamalari için neler eklendi veya guncellendi