K-Lite Codec Pack Güncellendi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
En çok tercih edilen codec derlemelerinden birisi olan K-Lite Codec Pack''in en son sürümünü indirmek ve videoları sorunsuz izlemek ister misiniz?

K-Lite Codec Pack en güncel dağıtımı olan 3.9.0 sürümüne güncellendi. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcılara daha sorunsuz şekilde video izleme imkanı sunuluyor ve en güncel filmlerin doğru şekilde çalışması sağlanıyor. Burada bizim sizlere önerimiz K-Lite Mega Codec Pack olarak anılan ve içinde birçok farklı çözücünün olduğu paketi indirmeniz. 17 MB büyüklüğündeki bu paket, her türlü dosyayı açmanızı sağlıyor.

İndirin!

:: K-Lite Mega Codec Pack'i indirmek için buraya tıklayın. (17 MB)

Bir de Güncelleme Var!

K-Lite Codec pack serisine bir de yeni güncelleme gelmiş durumda. K-Lite Mega Codec Pack ve bu paketin standart sürümünü kullanan kullanıcılara bu güncellemeyi de indirmelerini tavsiye ediyoruz.

:: K-Lite (Mega) Codec Pack için Mayıs 2008 güncellemesi. (~5 MB)

Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bendeki H264 sorununu çözdü.

MEdia Player Classic de içerisinden geldiğinden dolayı kesinlikle tavsiye ederim.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
çok başarılı bir program.. hiç eksik etmemişimdir pc'den..

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Birde şu nero'nun işe yaramaz codec lerini iptal edebilsem süper olcak :(

alekooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar flash videoları explorerda küçük resimler halinde görmemiz mümkünmü bundan önceki sürümlerden birinde gözüküyodu fakat şimdi simge olarak gösteriyo bir fikri olan paylaşsın

muratyavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar benim pc de milenyum yüklü bahse konu K-Lite Mega Codec Pack 3.9.0 yi indirdim fakat açılmadı bende yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

alekooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
milenyum nedir öyle bi codec mi var kaldırıp yükle

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
muratyavuz dedi ki:
selam arkadaşlar benim pc de milenyum yüklü bahse konu K-Lite Mega Codec Pack 3.9.0 yi indirdim fakat açılmadı bende yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Web sitesinde söylenen bilgiler şöyle;

"The K-Lite Codec Pack works on Windows 2000/XP/2003/Vista."

Belki ME desteği olmayabilir.

http://www.codecguide.com/about_kl.htm

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2-3 Gün Önce Kendi sitelerinden İndirip Kurdum Ancak 1-2 Gün Sonra Explore hatası Oluşturdu. İndirdiğim Video'nun Klasörüne Girdiğimde Hata veriyordu. Kaldırdıktan Sonra Sorun Çözümlendi. Ancak İndirdiğim Sürüm İle bu Sürüm Aynı mı bilemiyorum. Eğer Bilgisayarınızda Explore hatası Oluşursa Bilin ki Bu paketten oluşuyor.