K-Lite Codec Pack Full 5.0.0 Full

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Farklı ses ve film dosyalarını oynatabilmek ve oluşturabilmek için gerekli hemen hemen tüm codec'leri içerir.

22vyc5chv9.gif

Bu Codec çözücü paketi sayesinde tüm görüntü ve ses dosyalarınızı açabilir,donanımlarınızın desteklediği tüm özellikleri de sonuna kadar kullanabilirsiniz.Böylece Divx filmleriniz, DVD, VCD ve SVCD'leriniz ile tüm biçimlerdeki ses dosyalarınız daha güzel, net, hızlı ve sorunsuz bir biçimde oynatılacaktır.

Programı indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Codec-Pack-Full/1094057842/3

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir şey sorabilir miyim? Bu programın kendi sitesi mi? Nasılsa açık kaynak kodlu bir yazılım kendi sitesinden link koyman herkes için hayırlı olur diye düşünüyorum :)

pazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. Link'i düzeltelim tıklandığında sorun veriyor kodları kaldırıp sadece link'i yazın

2. Program Bilgileri : Version 5.0.0 Full ~ 13.6 MB ~ July 10th 2009

Doğru Link bu olacak : http://fileforum.betanews.com/sendf...49539f7ba704b61cd8071a8a9df37/klcodec500f.exe

Codecguide.com sitesinden alıntıdır.

Ben vista kullanıyorum.Media Player 11 de internetten ne video ne de canlı tv seyredebiliyorum.Codec olarak buda yüklü,ama yinede açmıyor.Daha doğrusu media player araçlar-seçenekler dediğimde dosya türleri(file types) yok maaalesef.Buda bence vistanın tırt oldugunu gösteriyor.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben vista kullanıyorum.Media Player 11 de internetten ne video ne de canlı tv seyredebiliyorum.Codec olarak buda yüklü,ama yinede açmıyor.Daha doğrusu media player araçlar-seçenekler dediğimde dosya türleri(file types) yok maaalesef.Buda bence vistanın tırt oldugunu gösteriyor.
Vista tırt değil iki tane film mp3 oynatamayınca hemen suçu vista'ya atmayalım sorununuz bilgisayarla alakalı olabilir.