Şafak 37
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Lütfen yardım edin yakında gelecek çok kararsızım alsammı? Kalitelimi?
Gitar gövdesi ıhlamur sapı akçağaçGitar alırken 350-400 TL'nin altına almayın ve alırken ağacına dikkat edin, sap atarsa sıkıntı olur ve genelde bu tarz ucuz gitarların sesleri hiç iyi olmazlar.
Bas ve tiz olarak mı mid olarak mı çalacaksın peki?Gitar gövdesi ıhlamur sapı akçağaç
200 liraya olan gitarlar çok basit maalesef çalma zevkinizi katleder. Biraz para biriktirip c-40 alın şiddetle tavsiyemdirBütçem biraz düşük belki 200 TL verebilirim
Sizce org olarak jwın markası nasıldır?200 liraya olan gitarlar çok basit maalesef çalma zevkinizi katleder. Biraz para biriktirip c-40 alın şiddetle tavsiyemdir
Org konusunda bi bilgim yok maalesefSizce org olarak jwın markası nasıldır?
İkinci eller sesler oturduğu için pahalı olur genelde.Ona bulaşma ikici el gitar bak temiz bulursan onu katlar!
Uras Benlioğlu 50TL diyordu ikinci eli ucuz diyor!İkinci eller sesler oturduğu için pahalı olur genelde.
Cremonia AC821R-BK 3/4 aldım internetten 389'dan 201 liraya inmiş yorumlarda herkes 5 yıldız vermişti200 liraya olan gitarlar çok basit maalesef çalma zevkinizi katleder. Biraz para biriktirip c-40 alın şiddetle tavsiyemdir
Şimdi şöyle bir durum var. Herkesin 5 yıldız vermesi kalite göstergesi değil beğenilmedir. Her beğenilen yüksek kalite veya güzel ses vermesi olanaksız. Şuna benzetebiliriz Samsungun 2000tl lik telefonu da 5 yıldız alabiliyor s20 ultra da 5 yıldız alıyor. O söylediğiniz gitara baktım 200 tl. Şuan için 200 tllik gitarlar alınmamalı asla tavsiye etmiyorum. Kötü gitarların yani ahşabı ve ses kalitesi düşük gitarları satma politikası canlı renklere boyayarak( kırmızı siyah mavi vb..) alıcının gözünü de boyamaktır. Kaliteli gitarların renkleri dahi ağaca ahşaba yakın olur üstünde boya bulunmaz cila bulunur. Yamaha c-40 la söylediğiniz gitarın kıyaslaması dahi mümkün değil. Bu Samsung m20 vs s20 gibi bişeyCremonia AC821R-BK 3/4 aldım internetten baya indirimdeydi 200tl'ye inmişdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cremonia AC821R-BK 3/4 aldım internetten 389'dan 201 liraya inmiş yorumlarda herkes 5 yıldız vermişti
Parasının her kuruşuna değer o gitar öyle savunurum ben onu ?C40 1000TL nasıl alalım? Salamanca diye bir marka aldık 350TL...
Salamanca da idare eder ama kötü diyemem ama twin mwin falan mazAllahC40 1000TL nasıl alalım? Salamanca diye bir marka aldık 350TL...
Mağlesef o kadar bütçe yoktu galiba yetenekte yok ilk vals,romans'ı biraz çalabliyorum daha akorlara giremeden corona çıktı gitar dersi durdu...Parasının her kuruşuna değer o gitar öyle savunurum ben onu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Salamanca da idare eder ama kötü diyemem ama twin mwin falan mazAllah
Youtube dan eğitmeye çalışın kendinizi. Bende ilk başta kursa gitmiştim sonradan ihtiyaç duymadım hiç hep YouTubeMağlesef o kadar bütçe yoktu galiba yetenekte yok ilk vals,romans'ı biraz çalabliyorum daha akorlara giremeden corona çıktı gitar dersi durdu...
Geçen yazda yeterli kursiyer yok diye durdu...