Jv16 PowerTools 2009 adlı program RegCleaner 4.3 adlı programın sanırım üst versiyonudur. 2004 yılından beri RegClenar 4.3 'ü kullanıyorum. Çok memnunum, bunu kullananlar da işlevselliğini bilir.
Bu program, Shiftdelete.Net anasayfasından sunulan RegCleaner programı değildir. İkisinin isimleri aynı olabilir, ancak işlevsellikleri çok farklıdır.
Her neyse; asıl konuya geleyim. RegClenar 4.3 programının içinden web sitesine bağlandım. jv16 PowerTools 2009 adlı programı indirdim. Sonrasında;
www.virustotal.com adlı online virüs tarama sitesinde programı tarattım. 1 tane virüs bulundu.
Böyle bir popüler programın nasıl virüs taşıdığını anlayamıyorum. Yoksa antivirüs programımı yanlış uyarı verdi. Anlayamadım.
-------------------------------------------------
Bunu kullanan arkadaş var mı? Programı kurmamı tavsiye eder mi? Ne dersiniz.
Program Download Linki:
Programın Virüs Testi :
Saygılar.
Bu program, Shiftdelete.Net anasayfasından sunulan RegCleaner programı değildir. İkisinin isimleri aynı olabilir, ancak işlevsellikleri çok farklıdır.
Her neyse; asıl konuya geleyim. RegClenar 4.3 programının içinden web sitesine bağlandım. jv16 PowerTools 2009 adlı programı indirdim. Sonrasında;
www.virustotal.com adlı online virüs tarama sitesinde programı tarattım. 1 tane virüs bulundu.
Böyle bir popüler programın nasıl virüs taşıdığını anlayamıyorum. Yoksa antivirüs programımı yanlış uyarı verdi. Anlayamadım.
-------------------------------------------------
Bunu kullanan arkadaş var mı? Programı kurmamı tavsiye eder mi? Ne dersiniz.
Program Download Linki:
Programın Virüs Testi :
Saygılar.