Justin Bieber'ın Yeni Albümü Journals Olacak

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Justin Bieber 7 Ekim 2013'den beri her Pazartesi hayranları ile paylaştığı şarkılarının içinde bulunduğu albümünü Billboard aracılığı ile duyurdu.

nhqe.png

Yeni albümünün ismini ''Journals'' olarak açıklayan ünlü şarkıcı 2 Ocak 2014 tarihinde ise albümü iTunes üzerinden $13.99 Dolar'a satışa sunacak.

jcwy.png

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Justin'i dinlemeden önce doktorunuza veya eczaciniza danisin :D

Yan etkileri vardir mutlaka.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=333044]dogan61selim[/MENTION] hocam bir daha şu biberle ilgili konu açma lütfen :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şu veletten bir türlü kurtulamıyoruz.

Hocam ben bişi merak ediyorum, Justin hayranı falan değilim dinleyicisimiyim diye sorarsanız Will i am ile yaptığı bir şarkı vardı onu bir ara dinlemiştim hoşuma gitmişti :) ben merak ediyorum neden herkez justinden nefret ediyor ? hani ben olaya tarafsız bakan biriyim, bir yandan cocuk uğraşıyor emek veriyor şarkı yapıyor bir sürü hayran kazanıyor fakat diğer yandan bakıyorum herkes nefret ediyor :) benim İnglizce bilgim yok yani dediklerini anlamıyorum belki çok b*ktan sözleri vardır ama herkes neden kötülüyor anlamıyorum :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hocam ben bişi merak ediyorum, Justin hayranı falan değilim dinleyicisimiyim diye sorarsanız Will i am ile yaptığı bir şarkı vardı onu bir ara dinlemiştim hoşuma gitmişti :) ben merak ediyorum neden herkez justinden nefret ediyor ? hani ben olaya tarafsız bakan biriyim, bir yandan cocuk uğraşıyor emek veriyor şarkı yapıyor bir sürü hayran kazanıyor fakat diğer yandan bakıyorum herkes nefret ediyor :) benim İnglizce bilgim yok yani dediklerini anlamıyorum belki çok b*ktan sözleri vardır ama herkes neden kötülüyor anlamıyorum :D

Yaş dayanmış 20 ye hayranlarının üzerine tükürüyor. Beş yaşında çocuk hareketi. Sadece bunun için bile sevilmeyebilir.
Şarkılarına lafım yok dinlemem ama eleştirmem de. Karaktersizin teki.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yaş dayanmış 20 ye hayranlarının üzerine tükürüyor. Beş yaşında çocuk hareketi. Sadece bunun için bile sevilmeyebilir.
Şarkılarına lafım yok dinlemem ama eleştirmem de. Karaktersizin teki.

Ha evet böyle tür haberler vardı hatta videoları vardı şarkı söylemeyi bırakıyordu ne biliyim biri laf atınca korumalarına güvenip saldırmaya çalışıyor falan kısaca havalı biri :D hayranlarına tükürüyor olayı biraz enteresan :D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Timberkake özentisi beyinden yoksun insan türü

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu çocuk 30 yaşına gelince nasıl tepkiler verecez ben onu merak ediyorum :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
J.biber hayranların üzerine tükürüyor.Dalga geçiyor kezbanlarda justin bana bir hi demedi diye küsüp odaya kapatıyor kendini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
karaktersiz olan bence ona karaktersiz diyenlerdir ayrıca hayranlarının üzerine tükürmedi . tükürdüğü balkonun altında bir bahçe var aşağısı yol değil . hayranları da yolda duruyorlardı . sadece ülkemizin medyası onu kötülemeye çalışıyor siz de inanıyorsunuz. hepiniz daha küçükken annesine bakabilmek için gitar çalan ve yeteneği sayesinde ünlü olan insanı eleştirdiniz. söyleyin şimdi kim karaktersiz .