Justin Bieber Haftasonunu Kim Kardashianla Geçirdi!

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104

Justin Bieber geçtiğimiz haftasonunu Kim Kardashian’la deniz kenarında geçirdi.
Çift – Kim (29), Justin (16)- Atlantis’teki Cove Resort’ta deniz kenarında birlikte fotoğraf çektirdiler.
Kim Kardashian Twitter sayfasına “Bilin bakalım kiminle deniz kenarındaydım?” diye yazdı ve kendisiyle Justin Bieber’in karartı oalrak görüldüğü fotoğrafını yayınladı.
Bieber de daha sonra, “Deniz kenarında fotoğraf çekimleri… ummmm yeah. Ona dikkatli olmasını söylemiştim… Hayranlarımı seviyorum.” diyerek, ikisinin de gayet net gözüktüğü bir fotoğrafı kendi Twitter sayfasında yayınladı.
Kardashian da cevap olarak “Biebs’imle Bahamas’da! Eğlence çekimi!” dedi.
Daha sonrada Justin Bieber’in saçlarını karıştırırken çekilmiş bir fotoğrafı yayınlayarak “Hayalim! Justin Bieber’in saçlarını dağıttım!” yazdı Kardashian.
Bieber, daha önceleri de Kim Kardashian’ı “şirin” bulduğunu söylemişti :”Bence çok tatlı biri. Benim için yaşlı sayılmaz, 40 yaş üstü olsa, yaşlı olurdu. Ben sadece eğlenceli, güzel gözleri ve güzel gülüşü olan bir kız arıyorum”

twitpic_bieber_kim1.jpg

twitpic_bieber_kim2.jpg

twitpic_bieber_kim3.jpg

twitpic_bieber_kim4.jpg

Kaynak

Yorumum : Yorumsuz :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Lütfen Açdığımız konuların yazış şekline dikkat edelim (örn; �)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Neredeyse 2 katı yaşında kadın, takmış çocuğu koluna oynuyor :D Bir video olayı daha çıkar mı çıkar , hazırlıklı olun :D:D

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Allah'ın biberi işte napcan :D biber videosu izleriz biz de :D

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bu Kardashian'a yetmişmidir acaba zenci den sonra.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Kardashian ,bibere eğitimini verip diplomasını teslim etmiştir :D

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Ronaldo dünya kupası nedeniyle ara verdi, kardashian da o arayı bu çocukla değerlendiriyor heralde.

BardanAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya onu bırakın facebooktan Justin BIBER( Biber yazmış yani xD) Sevgilisi diye üyelik vardı.Onu yapan cocuk kendi ona sarılan haryranlarının fotoları üzerine kendi fotosunu yapıştırmıs .VE yazdıkları komedi.:D Mesela ; Biz amerikada oturuyoruz.Ben çok iyi amerikanca biliyorum.Parti veriyoruz burada vb... xD