''Kim yaptı o stadı size''

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
yasinekremserim_twiter.jpg

Bilindiği gibi; Başbakan Erdoğan stadı bakanlarla birlikte terk etti. Protestoya tepki duyan bakanlardan Egemen Bağış, şunları söyledi:
“Bu yapılan nankörlük, sayın başbakanımızın bu stadın yapılışında büyük emeği var. Defalarca durma noktasına gelen bu stat inşaatı, başbakanımız sayesinde devam etti ve böyle mükemmel bir tesis ortaya çıktı.”

Gelelim asıl haberimize…
Haberimizin aktörü Yasin Ekrem Serim.
Yasin Ekrem Serim, Başmüzakereci Egemen Bağış’a bağlı AB Genel Sekreterliği’nin müşaviri.

Serim, Galatasaray taraftarlarının protestolarıyla ilgili bakın Twitter hesabında ne yazdı:
"Bole bi serefsizlik yok.. Nankorsunuz.. Kimin sayesinde o statda mac izliosunuz. Kim yapti lan o stadi size. Gerizekali kus beyinliler.."

twitter.jpg

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110116/kim_yapti_lan_o_stadi_size.html

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Millet istediği gibi tepkisini gösterir. Bir tepki gösteriliyorsa baştakiler küfür etmek yerine tepkilerin sebebini anlamaya çalışmalı.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Sporla siyaseti karıştırmamak gerekir. İkisinin de yapıldığı mecralar farklıdır.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Millet istediği gibi tepkisini gösterir. Bir tepki gösteriliyorsa baştakiler küfür etmek yerine tepkilerin sebebini anlamaya çalışmalı.

ha stad açılışında ülkenin Başbakanına yapılan SİYASİ protestonun bir sebebi var diyorsun ve bunun yeri o staddır diyorsun yani,sen de açılışta o gruptaydın galiba

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
ha stad açılışında ülkenin Başbakanına yapılan SİYASİ protestonun bir sebebi var diyorsun ve bunun yeri o staddır diyorsun yani,sen de açılışta o gruptaydın galiba

Herkes tepkisini istediği yerde, istediği zaman gösterir. İnsanları kısıtlayamazsın. Tepki gösterilen kişi başbakan diye veya stat açılışı diye insanları kısıtlamak komik olur :D Dün yaşanan olaylarda da büyütülecek bişey görmüyorum açıkçası.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
......................

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Herkes tepkisini istediği yerde, istediği zaman gösterir. İnsanları kısıtlayamazsın. Tepki gösterilen kişi başbakan diye veya stat açılışı diye insanları kısıtlamak komik olur :D Dün yaşanan olaylarda da büyütülecek bişey görmüyorum açıkçası.

Belli ki demek istediğimi anlamamışsınız ,farklı yoldan deneyelim bir de, ben de herkesin tepkisini istediği yerde gösterme özgürlüğünden bahsediyorum, ama o gün oraya insanlar bir stadın açılışını kutlamak için gelmiş ve aynı stadın yapımında emeği geçen herkes de aynı duyguları paylaşmak için orda .Kimsenin kısıtlanamasından bahsetmiyorum kaldık ki böyle bir istek komik olmaz, olsa olsa dramatik bir çırpınış olur bunu da bu devirde aklı başında kimse düşünmez zaten . başbakanı seversin sevmezsin kulüp başkanını da sevmiyor olabilirsin ama o gün ordaki toplanma nedeni farklı .İllede tepki göstereceksen git oturma eylemi yap,yürüyüş düzenle ,pankart aç,internet sitesi kur ne bileyim o partiye oy verme ve bütün bunları git stad dışında yap ama gelipte yapılanları normalmiş gibi kimse anlatmasın, ben de Galatasaray taraftarıyım iyi ki tarafatar grubumuzdaki herkes sizin gibi düşünmüyor. Ultraslan'ın sitesine bir bakın derim :cool:

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Sence bu protesto durduk yere mi oldu acaba? Neyse başka bişey yazmıyorum çünkü siyasete girecek.

jaws

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu video herşeyi özetliyor biz hala maraba kaldık bu zihniyetten kurtulamadık
[video=youtube;BQ3Co3JAG_g]http://www.youtube.com/watch?v=BQ3Co3JAG_g&feature=related[/video]

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Konunun amacını saptırmayalım lütfen...Olayları ve düşünceleri paylaşalım, eleştirelim, kişileri değil...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ortada hakaret yok element uydurmayın ama kimse acilista galatasaray yönetimine hemde ölmüs baskanına hakaretvari azarlar gibi konusamaz konusursa yuhalanırsa ıslıklanırda.. hangi klubun taraftari olsa ayni seyi yapardi.. sdn'nin nerelere gittigini ögrenmis olduk sayenizde.

arkadaş haklı , hakaret filan yok.. sen gider stat açılışında takıma, başkanlarına ileri geri konusursan onlarda ıslıklar bi zahmet...

gelelim bu şahsiyete ""Bole bi serefsizlik yok.. Nankorsunuz.. Kimin sayesinde o statda mac izliosunuz. Kim yapti lan o stadi size. Gerizekali kus beyinliler.." ,

kim ki bu arkadaş boyle konusabiliyor... devlet adamı olmak haklaret etmeyi hak mı kılar...

abartı dan başka birşey değil bütün bunlar

aslında çok basit bir mantıkvar...

kimse alkışlanınca tepki vermiyor,
ıslıklanınca neden veriliyor.? sonucta ikiside bir görüş bildirim şekli...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bunlar stad yaptılar diye herkesin önlerinde eğilmesini bekliyor heralde. neyseki cevaplarını aldılar. insanların hür iradesini maddiyatla satın alamazsın, kilit vuramazsın.

SiradanVatandas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
devlet spora yatırım yapmaya mecbursa tabi ki stadta yapacak salonda sonucta bu devletin ülkenin ortak malı. sayın erdogan galatasay 1 kurus vermedi biz yaptık diye kasılmasini biliyo ama cebindenmi vermis erdogan bu parayi..

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@ olmpuskiller sana tek bir şey diyecem. türkiyede yürüyüş düzenlemek suç mudur değil midir? hani başka yerde yapın diyorsun ya protestonuzu...

not: ben ilk baştaki protestoyu tasvip etmedim açılış olması dolayısıyla, fakat toki başkanınn konuşmasından sonraki bence haklıdır.. Ha bir gerçek var Başbakan eminim Arenaya bir daha gelse bu sefer 50 bin kişi ıslıklar, aynı şey inönü içinde, semih erden, abdi ipekçi içinde geçerli, nasıl Dünya basketbol kupasında olduysa orlarda da olacaktır. Çünkü; Türkiyede yürüyüş düzenleyenler dövüldükçe, tartaklandıkça bu insanlar başbakana her yakın olduklarında protesto edecektir..
Siyasate girdim ama konu siyasatin göbeğinde, yapıcak birşey yok..

Ayrıca internet magandası gibi devlet görevlileri olması ilginç...