Just Cause 4 Save Sorunu

samettkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar sağlıklı günler dilerim öncelikle.
3 gün önce JS4 torrent olarak indirmiş belli bi ilerleme kaydetmiştim.
Ücretsiz olduğunu görünce hemen indirdim ve torrent sürümünden kaldığım yerden devam etmek istiyorum save dosyalarını birleştirdim fakat orjinal oyunda yine yeni oyuna başlamamı istiyordu. Save dosyasını belgelerde bulunan orjinal Js4 içine attım şimdi de Epic Games uygulaması LS-0013 hatası veriyor. Oyunu doğrulayın diyor fakat doğruluyorum ama yine de aynısını veriyor. Torrent sürümünü kaldırmadım henüz.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Merhaba arkadaşlar sağlıklı günler dilerim öncelikle.
3 gün önce JS4 torrent olarak indirmiş belli bi ilerleme kaydetmiştim.
Ücretsiz olduğunu görünce hemen indirdim ve torrent sürümünden kaldığım yerden devam etmek istiyorum save dosyalarını birleştirdim fakat orjinal oyunda yine yeni oyuna başlamamı istiyordu. Save dosyasını belgelerde bulunan orjinal Js4 içine attım şimdi de Epic Games uygulaması LS-0013 hatası veriyor. Oyunu doğrulayın diyor fakat doğruluyorum ama yine de aynısını veriyor. Torrent sürümünü kaldırmadım henüz.
Korsan gibi şeylere yardım edemem ama o indirdiğin orijinal değil diye veya eski bir sürümü ise olabilir belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de istersen torrent versiyonunu kaldır daha iyi olur.

byyellow53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Epic gamesten orjinal indirdim. Oyunu kapatıp açınca sıfırlanıyor, kaldığım yerden devam etmiyor, grafik ayarları kendime göre ayarlayınca da yeniden başlatmak gerekiyor, onu da yapınca yine sıfırlıyor, bir türlü oynayamadım, Yardım edebilecek birisi yok mu?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
İnternet'te biraz araştırdım herkes'de var ama çözüm yok gibi.

İsterseniz yönetici olarak çalıştırmayı deneyin belki olur.Gerçekten bilmiyorum neden olduğunu :(

samettkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende Epic gamesten orjinal indirdim. Oyunu kapatıp açınca sıfırlanıyor, kaldığım yerden devam etmiyor, grafik ayarları kendime göre ayarlayınca da yeniden başlatmak gerekiyor, onu da yapınca yine sıfırlıyor, bir türlü oynayamadım, Yardım edebilecek birisi yok mu?
çözümü bulursam yardımcı olmak isterim.

İnternet'te biraz araştırdım herkes'de var ama çözüm yok gibi.

İsterseniz yönetici olarak çalıştırmayı deneyin belki olur.Gerçekten bilmiyorum neden olduğunu :(
Teşekkür ederim denediğimde de aynı hatayı veriyor. Peki oyunu kaldırsam yeniden 47 gb yükleme mi yapacak?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
çözümü bulursam yardımcı olmak isterim.

Teşekkür ederim denediğimde de aynı hatayı veriyor. Peki oyunu kaldırsam yeniden 47 gb yükleme mi yapacak?
Evet eğer kaldırırsan tekrar indirirsin 47 GB.Şimdilik çözüm yok gibi.Biraz bekleyelim belki biri bulur söyler.