Junior Editörleri Ana Sayfaya Taşımak ?

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Anasayfa için bir öneride bulunmak istiyorum. Forumda ki "Junior Editörler" kategorisini Ana sayfada, SDN Mail Girişinin hemen altında 10 başlık olacak şekilde ayrı bir alanda yayınlamanız mümkün mü? Örnek olması açısından şu şekil bir tasarım hazırladım.

sonjxw8.png

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fikir olarak güzel görünüyor fakat ilgili alan reklam alanı olarak değerlendirildiği ve aşağıda junior editörler diye bir başlıkta bulunduğu için yapılacağını pek sanmıyorum ama yapılırsa güzel olur...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fikir olarak güzel görünüyor fakat ilgili alan reklam alanı olarak değerlendirildiği ve aşağıda junior editörler diye bir başlıkta bulunduğu için yapılacağını pek sanmıyorum ama yapılırsa güzel olur...

Reklam alanı Üstte kalıyor, SDN mail girişinden sonra reklam yok, belirttiğim alan kör nokta :) ayrıca Forum kategorilerinde başlık olarak var, evet doğru ama J.E. kategorisinde ki başlıklar yayınlanırsa daha fazla ilgi çeker, Yani kimse o kategoriden ne olduğunu anlamıyor içeriğin :)

Anilsaka, Teşekkürler

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
belirttiğim alan kör nokta :)

Bende olmasını isterim ama şimdi yönetim öyle birşey yapmaya kalksa forumdaki başlıklar kısmı aşağıya kayacak anasayfa yapısı bozulacak yada bazı başlıklar gizlenecek bunu yaparlar mı bilmem

J.E. kategorisinde ki başlıklar yayınlanırsa daha fazla ilgi çeker, Yani kimse o kategoriden ne olduğunu anlamıyor içeriğin :)

Bu dediğine ise sonuna kadar katılıyorum. Genel olarak bakarsan ilan edildiğinden bu yana üst yönetimden birkaç kişinin gerekli bilgilendirmeleri ve telkinleri hariç sezercik bürünümündeki bölümümüze katkı olmasını yürekten istiyorum site bilgilendirilmesi ve yaygınlaştırılması adına destekten bahsediyorum.

Yoksa reklam yapmamak için isimleri vermiyorum :) bazı yöneticilerimiz sağolsun yoğun şekilde özelden destek sunuyorlar bana yazılarımı yazarken

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet, orada o kategori biraz aşağı kayacak, ancak sayfanın yapısı itibari ile içerikler için kaydırıldığında Forum kategoriside gözükecektir. Oraya belli etmeden J.E içerği rahat bir şekilde eklenebilir, Mesela forum kategorisinden J.E Çıkarılır, Gösterilecek başlık sayısı sayfa yapısını bozmayacak şekilde belirlenebilir, mesela ben 10 başlık demiştim ancak 8 veya 5 tane olacak şekilde de ayarlanabilir. Kendimizi Webmaster'ın kollarına bıraktık :P

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Webmasterin kollarına mı :D :D yok ben almayayım :D

Bakalım ne olacak

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Webmasterin kollarına mı :D :D yok ben almayayım :D

Bakalım ne olacak

Abicim İçiniz fesat, Webmaster Kod yazarken kollarını kullanmıyormu ? , E haliyle işi yapacak olan o olduğuna göre akıbetimiz onun ellerinde :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öyle bir yazmışsın ki öyle yazmadan yapamadım :D elimde değildi

Şaka bir yana umarım böyle bir gelişme gerçekleşir. Valla olsun SDN ofis önünde 3lü bile çekeriz :D

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
3 Kişi ile halay olmaz :devil: Neyse abicim konuyu amacından saptırmaya gerek yok, kilit falan yer ne gereği var :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle olması kanaatindeyim artık. Az önce youtube ile ilgili bir haber verildi.Sabah yayınlamıştım J.Edi 'de. Aha dedim yayına alındı bir baktım Berkin Bozdoğan vermiş içimde patladı hevesim :D..

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
resimli anlatman güzel olmuş ben ce de olmalı...