Joseph Yobo Norwich City'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 30.01.2014 12:34:49

Futbolcumuz Joseph Michael Yobo'nun 2013-2014 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Norwich City F.C. kulübüyle görüşmelere başlanmıştır.

KAP

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
iyi,iyi kurtulduk.

Reaksiyon puanı
10,327
iyi,iyi kurtulduk.

yobo ilk geldiği zamanlar takımın sigortasıydı. iyi bir oyuncuydu, sonuçta juventus'tan gelmişti. sonra ne oldu anlamadım bi türlü, beklenmedik ölçüde çaptan düştü, o ilk yıllarındaki coşkuyu, kaabiliyetlerini kaybetti sanki. yoksa küstü mü, gece hayatına mı daldı da bu fiziki yokoluşu yaşadı bilemiyorum ama yine de kalmasını isterdim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yobo ilk geldiği zamanlar takımın sigortasıydı. iyi bir oyuncuydu, sonuçta juventus'tan gelmişti. sonra ne oldu anlamadım bi türlü, beklenmedik ölçüde çaptan düştü, o ilk yıllarındaki coşkuyu, kaabiliyetlerini kaybetti sanki. yoksa küstü mü, gece hayatına mı daldı da bu fiziki yokoluşu yaşadı bilemiyorum ama yine de kalmasını isterdim.
yok hocam yanlışınız var, everton'dan geldi :)
ilk başlarda da sevemedim pek.garanti oynuyordu.topu taca atar vs. takımı ileri çıkaramıyordu.
Bruno ise hiç öyle değil. :)

Reaksiyon puanı
10,327
yok hocam yanlışınız var, everton'dan geldi :)
ilk başlarda da sevemedim pek.garanti oynuyordu.topu taca atar vs. takımı ileri çıkaramıyordu.
Bruno ise hiç öyle değil. :)

bir an hani şu appiah vardı onunla karıştırdım herhal, çünkü o juventustan gelmişti.
doğru söylersin neet, yalnız bu bruno da biraz saatli bomba gibi, bazen nerede patlayacağı belli olmuyor.
ama yine de çok iyi bir oyuncu.