Hayırlı olsun.
![]()
Adamı gelecek sezon için aldık. Sezon sonuna kadar Antep'te oynamaya devam edecek.
Gaziantep kulübü yöneticileri de bizim bu tavrımız için Beşiktaş'a teşekkür etti. Boş boş konuşmayalım sayın arkadaşlar
Çok iyi transfer çok sevindim lakin verdikleri para biraz fazla geldi bana.
bence dogru bı transfer ve adam gıbı bı transfer fıfa kurallarına uygun yapılmıs bır transfer ayrıca Çebi açıkladı cenkle gorusmelerıne Antep kulubunun izin verdıgıne daır elımızde ımzalı kagıt var dedı ...
Bir de cıkmıs antep baskanı atıp tutuyor kı normalde antep kulubuyle gorusmek bıle gerekmıyor normalde .... oyuncu ıstedıkten sonra ...
artık bu tarz kurallara ayak uydurmalı Ülke futbolu ve baskanları ....
Hocam, keşke bir de biz Tarık Çamdal'ı transfer edecekken milletin yazdıklarını görseydiniz.. Aslında biz de tamamen sizinle aynı şeyleri söylemiştik. Sözleşme bitimine yarım sezon varsa bir futbolcu istediği kulüple anlaşabilir. Buna kimse birşey diyemez. Hatta oyuncunun kulübü ile görüşmek bile gerekmiyor..
Ama her ne hikmetse KURALLAR, söz konusu GALATASARAY olduğunda SANKİ hiç varolmamışçasına görmezden gelinebiliyor. Bizler aynı şeyleri söylerken bazıları ETİK ETİK ETİK diye kıvranıp duruyordu.. İşte bizim sinirlendiğimiz nokta da bu.. Millet işine gelince ETİK, işine gelmeyince ETİK DEĞİL yaftalarını vurmaktan vazgeçmeli.. Bir kural varsa Vardır. Gerisi hikayedir..
Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın Hocam.. Burada kesinlikle Beşiktaş camiasını ve transferini hedef almış değilim. Sadece olaylar arasındaki BAKIŞ İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜ yansıtmadan edemedim.
Transferiniz Hayırlı Olsun. Bu arada Cenk Tosun'un kendisine yapılan tüm transfer tekliflerini hiç düşünmeden elinin tersi ile itip "Ben Sadece Beşiktaş'ta oynarım" demesini de kesinlikle Takdir Ediyorum. Helal olsun. Transfer ettin mi böylelerini edeceksin.. Aynı özverinin çok daha sağlamlarını Amrabat ve Veysel Sarı da yapmıştı. Böyle oyuncuları seviyorum işte.