Cenk Tosun Beşiktaş'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 04.02.2014 09:17:38

Profesyonel futbolcu Cenk Tosun'un Profesyonel futbol takımımıza 2013-2014 sezonu sonunda transferi konusunda kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır.

KAP

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

metin.gif
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Profesyonel futbolcu Cenk Tosun ile 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya;

2014-2015 sezonu için 1.700.000 Avro,
2015-2016 sezonu için 1.450.000 Avro,
2016-2017 sezonu için 1.500.000 Avro,
2017-2018 sezonu için 1.600.000 Avro,
2018-2019 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncuya ayrıca, tüm sezonlar için geçerli olmak üzere 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Bu transfer için Gaziantepspor Kulübüne herhangi bir transfer bedeli ödenmeyecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=335032[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hayırlı olsun.

e7qvkr.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Adamı gelecek sezon için aldık. Sezon sonuna kadar Antep'te oynamaya devam edecek.

Gaziantep kulübü yöneticileri de bizim bu tavrımız için Beşiktaş'a teşekkür etti. Boş boş konuşmayalım sayın arkadaşlar :D

Çok iyi transfer çok sevindim lakin verdikleri para biraz fazla geldi bana.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Cuma akşamı Beşiktaş'a karşı Hat-Trick bekliyoruz kendisinden. .P

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Adamı gelecek sezon için aldık. Sezon sonuna kadar Antep'te oynamaya devam edecek.

Gaziantep kulübü yöneticileri de bizim bu tavrımız için Beşiktaş'a teşekkür etti. Boş boş konuşmayalım sayın arkadaşlar :D

Çok iyi transfer çok sevindim lakin verdikleri para biraz fazla geldi bana.

tamda antep-bjk maçı öncesi isabet olmuş :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ta 'Bayern' modeli!

Beşiktaş, Türkiye'de alışık olmadığımız ve görülmemiş bir hamle gerçekleştirerek, Gaziantepspor'un genç forveti Cenk Tosun'u sezon sonundan başlamak üzere renklerine bağladı.

Bir süredir gündemindeki Cenk Tosun ile transferi konusundaki girişimlerini sürdüren Beşiktaş, kırmızı siyahlı kulüple sözleşmesi 30 haziran'da sona erecek 22 yaşındaki genç futbolcu ile anlaştı. Siyah beyazlı kulüp, Cenk ile sezon sonundan başlamak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cenk'in Beşiktaş'a transferinin benzerlerini Almanya'da Bayern Münih gerçekleştirdi. Bayern münih, 23 Nisan 2013'te Borussia Dortmund forması giyen Mario Götze ile anlaşmış, sözleşmesindeki 38 milyon euroya serbest kalır maddesinden yararlanarak, genç orta saha oyuncusunu sezon bitiminin ardından 1 temmuz 2013 itibariyle renklerine bağlamıştı.

Bayern Münih, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda dolacak Robert Lewandowski ile 5 yıllık anlaşma yaptı. Sezon sonuna kadar Dortmund forması giyecek olan genç santrafor, 1 Temmuz 2014'ten itibaren Bayern Münih kadrosuna dahil olacak.

LİG TV

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Adamla 5 yıllık sözleşme imzalanmış, sözleşme şartları açıklanmış. Sözleşme klubüne danışılarak ve klubünün izni olarak yapılmış, oyuncu alacaklarına karşılık ve dava dosyalarından gelecek olan paraya karşılık Beşiktaş'a gitmiş ve hala haftaya oynanacak olan Antep maçı polemik konusu oluyor.

Transfer sezonu dün kapandı ve en son gün alındı bu oyuncu. Ne yapalım yani. Haftaya Gaziantepspor maçı var sayın TFF şimdi bizim bu oyuncuyu almamız bu durumda klubüne danışmışken ve oyuncunun gönül rızası varken etik olmaz siz en iyisi transfer sezonunu 1 hafta daha uzatın ondan sonra alalım polemik olmasın mı diyelim ?

Bu işte yanlış nedir yani. Bu takım, bu yöneticiler daha ne yapacak yani.
Boş laf yapmaya gerek yok.
Hayırlı olsun Tosun Paşa.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence dogru bı transfer ve adam gıbı bı transfer fıfa kurallarına uygun yapılmıs bır transfer ayrıca Çebi açıkladı cenkle gorusmelerıne Antep kulubunun izin verdıgıne daır elımızde ımzalı kagıt var dedı ...

Bir de cıkmıs antep baskanı atıp tutuyor kı normalde antep kulubuyle gorusmek bıle gerekmıyor normalde .... oyuncu ıstedıkten sonra ...

artık bu tarz kurallara ayak uydurmalı Ülke futbolu ve baskanları ....

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bence dogru bı transfer ve adam gıbı bı transfer fıfa kurallarına uygun yapılmıs bır transfer ayrıca Çebi açıkladı cenkle gorusmelerıne Antep kulubunun izin verdıgıne daır elımızde ımzalı kagıt var dedı ...

Bir de cıkmıs antep baskanı atıp tutuyor kı normalde antep kulubuyle gorusmek bıle gerekmıyor normalde .... oyuncu ıstedıkten sonra ...

artık bu tarz kurallara ayak uydurmalı Ülke futbolu ve baskanları ....

Hocam, keşke bir de biz Tarık Çamdal'ı transfer edecekken milletin yazdıklarını görseydiniz.. Aslında biz de tamamen sizinle aynı şeyleri söylemiştik. Sözleşme bitimine yarım sezon varsa bir futbolcu istediği kulüple anlaşabilir. Buna kimse birşey diyemez. Hatta oyuncunun kulübü ile görüşmek bile gerekmiyor..

Ama her ne hikmetse KURALLAR, söz konusu GALATASARAY olduğunda SANKİ hiç varolmamışçasına görmezden gelinebiliyor. Bizler aynı şeyleri söylerken bazıları ETİK ETİK ETİK diye kıvranıp duruyordu.. İşte bizim sinirlendiğimiz nokta da bu.. Millet işine gelince ETİK, işine gelmeyince ETİK DEĞİL yaftalarını vurmaktan vazgeçmeli.. Bir kural varsa Vardır. Gerisi hikayedir..

Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın Hocam.. Burada kesinlikle Beşiktaş camiasını ve transferini hedef almış değilim. Sadece olaylar arasındaki BAKIŞ İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜ yansıtmadan edemedim.

Transferiniz Hayırlı Olsun. Bu arada Cenk Tosun'un kendisine yapılan tüm transfer tekliflerini hiç düşünmeden elinin tersi ile itip "Ben Sadece Beşiktaş'ta oynarım" demesini de kesinlikle Takdir Ediyorum. Helal olsun. Transfer ettin mi böylelerini edeceksin.. Aynı özverinin çok daha sağlamlarını Amrabat ve Veysel Sarı da yapmıştı. Böyle oyuncuları seviyorum işte.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Aramizdaki ikiyuzluler bitmediler bitmeyecekler. Bahsettikleri duruş bu olsa gerek. Transferde yanlis bisey yok biz yaptigimizda da yoktu bunda da yok.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hocam, keşke bir de biz Tarık Çamdal'ı transfer edecekken milletin yazdıklarını görseydiniz.. Aslında biz de tamamen sizinle aynı şeyleri söylemiştik. Sözleşme bitimine yarım sezon varsa bir futbolcu istediği kulüple anlaşabilir. Buna kimse birşey diyemez. Hatta oyuncunun kulübü ile görüşmek bile gerekmiyor..

Ama her ne hikmetse KURALLAR, söz konusu GALATASARAY olduğunda SANKİ hiç varolmamışçasına görmezden gelinebiliyor. Bizler aynı şeyleri söylerken bazıları ETİK ETİK ETİK diye kıvranıp duruyordu.. İşte bizim sinirlendiğimiz nokta da bu.. Millet işine gelince ETİK, işine gelmeyince ETİK DEĞİL yaftalarını vurmaktan vazgeçmeli.. Bir kural varsa Vardır. Gerisi hikayedir..

Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın Hocam.. Burada kesinlikle Beşiktaş camiasını ve transferini hedef almış değilim. Sadece olaylar arasındaki BAKIŞ İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜ yansıtmadan edemedim.

Transferiniz Hayırlı Olsun. Bu arada Cenk Tosun'un kendisine yapılan tüm transfer tekliflerini hiç düşünmeden elinin tersi ile itip "Ben Sadece Beşiktaş'ta oynarım" demesini de kesinlikle Takdir Ediyorum. Helal olsun. Transfer ettin mi böylelerini edeceksin.. Aynı özverinin çok daha sağlamlarını Amrabat ve Veysel Sarı da yapmıştı. Böyle oyuncuları seviyorum işte.

öle haklısın B.münih - Dortmunt olayı en ıyı örnektir lakin yanılmıyorsam uefa bu kuralı koymus evet bıtıme 6 ay kala oyuncuyla görusebılırsın ama özellikle Turkiye ıcın buna bırde ek yapmıslar önce kulubunden ızın alınırsa iyi olur gıbılerınden Ntv de dınlerken elemanın bırı soylemıstır dogru yanlıs bılmıyoum artık :D

ama olması gereken budur .... hangi takım oldugu farketmez ....