Joomla Kurdum Ama...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YgmuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar jjoomla kurdum siteme fakat galiba darmadagin ettim yapammodul bilesen bot yukledim hatalar aldim ve temam dagildi aglamak istiyorum sabah uyaninca hatalari tek tek yazarim umarim anlayan biri vardir burda en azindan bilir kisi sorun neydi demesi benim kalbime soguk su serpmis olucak yoksa butun hayallerim yikilip gidecek yardimlarinizi bekliyorum tskler sevgilerimle :( :I

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yedeklediysen niye bu kadar üzülesin ki? hallederiiiz :)

linux

Doçent
Reaksiyon puanı
1
free dizayn yapın sitezi free.. :D

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha yeni ve bir kac modul ve bilesen bot yukledim ama yedeklemedim uye yok gecis yapmamistim hersey oturmadan gecmeyi dusunmuyorum lutfen yardimci olurmusunuz bana tskler sevgilerimle halen bozmakla ugrasiyorum nerde hata yaptim ona bakiyorum bi de anlasam :(

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pardon geldim cevap vermem uzun surdu cunku yaptigim deisiklikler temayi dagittiydi once onu duzeltmem gerekti simdi yeni bir tema yukledim onu atadim ve varsayilan temam o oldu en azindan bundan yana yuzum guldu gelelim sorunlarima

1-Jogadgets botu yukledim hersey tamamdi fakat soyle bir hata verdi
Warning: main(_jgfw_/jgfw.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kelebegi/public_html/mambots/content/jogadgets.php on line 25

Warning: main() [function.include]: Failed opening '_jgfw_/jgfw.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/kelebegi/public_html/mambots/content/jogadgets.php on line 25

Fatal error: Call to undefined function: doparse() in /home/kelebegi/public_html/mambots/content/jogadgets.php on line 50

25 satirda bu var
include_once('_jgfw_/jgfw.php');

50 satirda da bu var
$row->text = $GLOBALS['jgw']->doparse($row->text);

ewt sitede gozukuyor bu hata botu kapatmama ragmen bu hata duruyor ilk once bunu duzelterek yola cikalim digerlerini yazicam ama oncelikle bu kirliligi duzeltmek istiyorum tsk ederim sevgilerimle

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iste bilmedigin bi seye atilirsan bole yolda kalirsin joomladan anlayan varmi lutfen yardim edebilirmi kaldim yolda :( sevgilerimle

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sanırım hata hostun safe mod'u ile ilgili. Hostuna söyle sitenin safe mod'unun kapatıversinler. Yoksa tema fln yüklemek sorun çıkartır.

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Joomla'dan anlayan varmi lutfennnnnnnn sevgilerimle

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım safe mod'una bir bak açık mı ?

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Neleri yukledin ? hangi modul hangi billesen ? aciklarmisin ?

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevgili Nusret tsk ederim galiba verdigin linktekileri cok kolay gectim kurulumda sorun yok yuklemede de yani safe mod kapali linux hem c panelim var hem plsesk panelim ikisine de kurdum joomla'yi c panel olan com uzantili ve 1.0.13 yukseltim net olan plesk panelli ona da basarili kurdum (1.5.1 )kurdum buna. hic bir sorun cikmadi modul ve bilesen kurdum hata vermedi fakat site yi yapamiyorum ... seyret bileseni hata verdi icinde cakisan scprit ler var islem yapmami engelliyor veya calistirmiyor ... belkide cok sey biliyorum ama hic bir sey bilmiyorum oncesinde cok zevkli basladim son bir kac gundur sogudum hic bir gelisme hic bir aktivite yok oyle bos bos bakiyorum sayfalarima olmuyor olmuyor :( agliyorum ... Aslinda cok sey de istemiyorum neyse cok uzun yazdim ozur dilerim herkese kolay gelsin sevgilerimle

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle özür dilemene gerek yok. olur böyle. görünen o ki biryerlerde yanlışlık yada biri atlıyorsun. dikkatli takip et o yolları. joomlayı kurduktan sonra bilgisayar c: sürücüsündeki install klasörünü silmen lazım. bunu yaptın herhalde.
Daha sonra control paneline ulaşmak için de adminden değişiklik yapabilirsin. eğer yine yapamıyorsan. sil baştan yapmağa çalış...

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şimdi tam olarak neden hata aldığını anlat. Önce yapmak istediğin konuyu bitir. Bileşeni kur ayarlarını yap ondan sonra diğer bileşenmi kur hepsini bir anda yapmaya çalışma.

Tam olarak neden hata alıyorsun açıklamalı bir şekilde anlat...

Saygılarımla...