Joomla 1.5.2 kt

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bir web sitesi yapmak istiyorsunuz ama bu konuda deneyiminiz yoksa, hayallerinizdeki web sitesinizi size Joomla hazırlayabilir. İşte en yeni Joomla.

En çok tercih edilen açık kaynak kodlu içerik yönetim sistemlerinden Joomla, kendini yeniledi ve indirilmeye hazır. Tamamen ücretsiz olan ve hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlara çözüm sunabilen Joomla sayesinde, web sitenizi profesyonel bir şekilde kısa zamanda hayata geçirebilirsiniz. Ne olursa olsun, biraz kurcalamakta fayda olabilir. Joomla'nın önceki sürümünün nasıl kurluacağını eğitim videosu eşliğinde anlatmıştık.

:: Türkçe Joomla 1.5.2'yi download etmek için buraya tıklayın.

:: Joomla ile yaptığınız siteleri veya Joomla hakkında merak ettiklerinizi bu başlıkta paylaşın.

Bilgi için: Joomla Türkiye
SDN – http://shiftdelete.net

ManasiyoQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok uğraşmama rağmen joomla-smf entegrede login sorununu çözemedim bu yuzden kırgınım joomlaya |)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben hala 1.0.13 sürümünü kullanıyorum vB entegreli. Güncelleyerek bozma gibi bir derdim yok :)

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
En büyük sıkıntılardan biri de o. Her yeni sürümde yeni yama yazmanız lazım. Biz o nedenle ana sayfa ve forumu birbirinden kopardık.

joomlatr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ManasiyoQ dedi ki:
çok uğraşmama rağmen joomla-smf entegrede login sorununu çözemedim bu yuzden kırgınım joomlaya |)

Joomla! 1.0.13 SMF entegresi sorunsuz çalışıyor. Joomla 1.0.15 sürümlerinde malesef. Eski forumlarımızda smf kullanıyorduk VB geçtik entegre sistemlerde hatlar joomlayada yansıyor. Ayrıca foruma geçiş süresi uzun sürüyor. Enetgre bir ağırlık bence ;)

McGee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar joomla c# kodlarını kabul ediyor mu?

crazy-boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben joomlada site yaptım ama nasıl yayınlanacağını bilmiyorum bide seyret bileşeni nasıl kuruluyor???