Jo'nun işini bitirdik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
sportmen_b.jpg

YALÇIN: Jo’nun işini bitirdik, artık rahat oynarız.
GS’Lİ FUTBOLCU: Sen ne diyorsun, nasıl böyle bir şey yaparsın?
YALÇIN: Konuşma seni de sakatlarım.
GS’Lİ FUTBOLCU: Necati, Yalçın’a bir şey söyleyin ayıp ediyor.
NECATİ: Tamam, merak etmeyin. Yalçın sen de oyununu oyna.

Antalyalı Yalçın’ın Necati’ye böyle dediğini duyan Galatasaraylılar’ın çıldırdıkları öğrenildi. Yalçın’ın, kendisine “Ne demek bu?” diye bağıran Cimbomlu bir oyuncuya da “Seni de sakatlarım” tehdidi savurduğu öne sürüldü!

Antalyaspor-Galatasaray maçı sahada bitti ama perde gerisinde yaşananlara bakılırsa masada devam edecek gibi görünüyor... Sebep ise Cimbom’un yeni transferi Jo Alves’in sakatlandığı pozisyon!.. Bu konuda Florya cephesinde büyük bir öfke hakim. Zira futbolcular da teknik heyet de Antalyaspor’un kasıtlı olarak çok sert oynadığını iddia ediyor ve “Toplu katliama uğradık” görüşünü savunuyor.

MAÇ BOYUNCA KÜFÜR TAARRUZU!

Galatasaray kanadına göre saha içinde gerçekleşen dialoglar da bu iddiaları güçlendirecek nitelikte. Sarı-Kırmızılı futbolcular, Jo’nun sakatlandığı pozisyonun akabinde Antalyasporlu Yalçın’ın takım arkadaşı Necati Ateş’e dönerek “Jo’nun işini bitirdik. Artık rahat oynarız” şeklinde seslendiğini öne sürdü. Bunu duyan G.Saraylı bir oyuncunun “Sen ne diyorsun, nasıl böyle bir şey yaparsın?” diyerek Yalçın’ın üzerine yürüdüğü ve karşılıklı küfürlerin havada uçuştuğu belirtildi. Yalçın’ın kendisine sert çıkan bir başka Galatasaraylı futbolcuya da “Konuşma seni de sakatlarım” tehdidi savurduğu ve sonrasında bazı Sarı-Kırmızılı oyuncuların Yalçın’ı eski takım arkadaşları Necati’ye şikayet ettikleri ifade edildi.

Necati’nin ise olayları geçiştirip yatıştırmaya çalıştığı vurgulandı. G.Saraylı futbolcular ayrıca Antalyalı rakiplerinin maç boyunca kendilerine sürekli küfür ettiklerini de öne sürdü.

NE DEDİLER?

ÖZDİLEK: G.SARAY SİNİRLİYDİ!

“Futbol topuna karşı sert bir gece oldu. Aynı mücadeleyi Galatasaray da gösterdi. Biz futbolun sorumluluklarını yerine getirdik. Mücadele ön planda oldu. Galatasaraylı oyuncular istediklerini yapamayınca sinirlendi. Maçı pozisyon üretmeden bitirdiler.”

YALÇIN: YENİLGİYİ KABULLENEMİYORLAR

“Benim böyle bir şey söylemem de düşünmem de imkansız. Sakatlık yüzünden 5 defa ameliyat olmuş biriyim. Kimsenin sakatlanmasına vesile olmadım, olmam da. Agresif oynayabiliriz. Neticede onlarda da Servet bu yönüyle tanınıyor. Kimseyle öyle bir konuşmam olmadı. Olduysa yola çıkmak nasip olmasın. Bu iddianın aslı astarı yok. Zaten Jo’nun sakatlanmasında benim hareketim yok. Şenol’la aralarına girmek istedim. Büyük takımlar yenilgiyi kabullenemiyor. Biz maçı emeğimizle kazandık.”

NECATİ: HERKES ADAM OLACAK!

“Böyle bir şey olabilir mi? Bilerek futbolcu futbolcuya vurup sakatlar mı? Ayrıca Jo topa vururken sakatlandı. Yalçın ile ne alakası var? Yalçın’ın iki kez çapraz bağları koptu. Sakatlığın ne demek olduğunu bilen biri. Yalçın iddialardaki sözlerin hiçbirini söylemedi, söylemez de. Bu iddiayı ortaya atanlar ayıp etmişler. Herkes oynadığı futbola baksın. Ben 4 yıl G.Saray forması giydim. Gazeteciye laf satacağına herkes adam olacak, işini yapacak. Kimseye kendimizi ezdirmeyiz.”

AHT

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
:)))))))) diyaloğa bak yaa

iboturka

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nasıl bir şey bu ya :D Herkes adam olacak :):)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maç hakkında bir şey konuşmaya gerek yok. Yenilgiyi hak etti bizimkiler. Ama sakatlanma işi gerçekten böyle olmuşsa yazıklar olsun.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Futbol'u nereleriyle oynuyor bu beyinsiz kasaplar ordusu akıl sır erdirmek mümkün değil...

Göz yuman hakemler ve TFF sağolsun...

İki maçtır Caner'in ayağını kıracak şekilde girenlere hiç bir kart göstermezsen olacağı bu...

Hoşgeldin onursuz ve ahlaksız Futbol...

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bence gazetecinin halt yemesi. Necati son sözü söylemiş.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hepsi o işten ekmek yiyor, birbirlerini sakatlama çabasından büyük terbiyesizlik olamaz. Bir beşiktaşlı olarak kınıyorum. :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Diyolağa bak ya ne adamlar oynamasınlar böyle futbol.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Olduğunu sanmıyorum o kadar basit değil ya sakatlık :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gazetecilik her geçen gün daha da basitleşiyor...

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
ÖZDİLEK: G.SARAY SİNİRLİYDİ!

“Futbol topuna karşı sert bir gece oldu.Aynı mücadeleyi Galatasaray da gösterdi.Biz futbolun sorumluluklarını yerine getirdik. "

Futbol topu sakatlandı, mücadeleleri topaymış...Şükür düşmana karşı oynadık dememiş...

YALÇIN: YENİLGİYİ KABULLENEMİYORLAR

“Şenol’la aralarına girmek istedim. Büyük takımlar yenilgiyi kabullenemiyor. Biz maçı emeğimizle kazandık.”

Şenol'la aralarına girmek istemişl sonrası Jo düz koşu yaparken sakatlandı...

Her maç sakatlar ordusuna yeni bir nefer için, büyüksün futbol maçı alında nasıl olursa olsun...

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
eğer gerçekse bu adamın yaptığı tek kelimeyle şerefsizliktir

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Futboldan ekmek yiyen bir futbolcu bunu diyebilir mi? Hiç zannetmiyorum.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu Diyalog Düzmece Olsa Biler Rakiplerimizin Bize Karşı Çok Sert Oynadığı Bir Gerçek

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Olmamıştır böyle bişey...

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ya gazetecilik bu kadar düşmemeli...Sahaya çıkıp kaybedilen bir maç sonrası bu eşkilde yazı yazanlar bu insanların alın terlerinin karşılığını nasıl vericekler?...Ben bir futbolcunun maç içinde rakibine karşı bu şekilde sözler söylediğine İNANMIYORUM!!!!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Malesef bu tip şeyler oluyor durduramıyorsa biçiyor :glare:

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Gündem yaratmak için gazeteciler hergüne yeni bir saçmalığa imza atıyorlar.Buda onlardan biri,inanmıyorum böyle bir diyalog olduguna.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Elanonun ilk maçını izlerken baya küfür etmiştim Bir ingiltere ligini izliyorum adamlar rahat futbol bizimkiler kamyon gibi futbolculara saldırıyor gelirmi buraya futbolcu gelmez tabi kıskançlık hasetlik var hep.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bu diyalog gerçek midir arkadaşlar? Ben ihtimal dahi vermiyorum ama.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Diyalog gerçek olmasa bile yaşananlar gerçek. :) Sezon sonuna kadar oyuncu kalmayacak bizde. :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Diyalog gerçek olmasa bile yaşananlar gerçek. :) Sezon sonuna kadar oyuncu kalmayacak bizde. :D

Evet öyle görünüyor.:) Ancak beni asıl şoka uğratan, arkadaşını sakatladım, sus yoksa seni de sakatlarım tarzı bir kelam sonrası Gs'li futbolcunun normal şartlarda harp başlatması gerekirken, durumu Necati'ye şikayet etmesi.
Tarih boyunca böyle bir Gs'li görmedim ben, Ergün dışında.:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sezon hakeme saldıran bir oyuncumuzu gördün mü hiç? :D

Takımın başında Rijkaard var dikkatini çekerim. :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bu sezon hakeme saldıran bir oyuncumuzu gördün mü hiç? :D

Takımın başında Rijkaard var dikkatini çekerim. :D

Yok görmedim ama zaten Bjk maçları dışında pek maç da izlemedim bu sezon.
Ama bu iletini de not aldım, kötü giden bir maç esnasında oyuncularınızı dikkatle süzeceğim. Uygunsuz bir harekette getiririm önüne bu yazdıklarını.:)

35_toll

Doçent
Reaksiyon puanı
12
diyaloğa koptum ya. :D:D hey allahım. :D "konuşma seni de sakatlarım.." :D:D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
federasyon bu konuda bir şey söylemeden basın medyanın haberlerine aldanmayın derim, eğer böyle bir konuşma geçtiyse federasyon gerekeni yapar.