Joker Oyunlara Veda mı Ediyor?

The Dark Knight

Profesör
Katılım
10 Eylül 2009
Mesajlar
3,912
Reaksiyon puanı
77
Puanları
0
Batman geçtiğimiz yıl sinema dünyasından sonra oyun sektöründe de büyük rekorlar kırmıştı. Merakla beklenen devam yapımıyla ilgili detaylar ise Joker'in sesinden geldi...

Geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sürülen ve büyük bir satış başarısı yakalayan Batman: Arkham Asylum önümüzdeki aylarda tekrar oyun dünyasına dönmeye hazırlanıyor. Sır gibi saklanan oyunun konusu ise herkes tarafından merak ediliyordu.
mark-hamill1275478260.jpg
Heath Ledger'ın yorumunu beğenmedi
Yapımda Joker karakterini seslendiren ve sinema severler tarafından Luke Skywalker olarak tanınan Mark Hamill verdiği röportajda bu konudaki sessizliğini bozdu.
The Dark Knight filminin Joker'ini eleştiren Hamil, karakterin mizah duygusunu kaybettiğini söyledi. Ayrıca Hamil, Joker karakterini son kez seslendirdiğini ve bunun detaylarını da açıklamayacağını belirtti. Bu röportajda sonra herkesin aklına gelen ihtimal ise Joker'in yeni oyunda ölebileceği.
:: Sizce yeni oyunda Joker ölmeli mi?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
 

PanxeR

Doçent
Katılım
23 Mayıs 2009
Mesajlar
595
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
tamam da The Dark Knight filmindeki joker psikopat bi joker o eski mizahi joker değil, zaten adam yönetmenin ondan istediği o psikoloji yi verebilmek için öldü...
 

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,603
Reaksiyon puanı
493
Puanları
263
Ledger layıkı ile yaptı rolünü yoksa batman'dan çok sevilmezdi.:)
 

Carnage

Prime Сasual Dating - Actual Girls
Cezalı
Katılım
19 Ekim 2009
Mesajlar
381
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Yaş
38
Joker'i öldüreceklerini sanmıyorum. Batman maceralarında defalarca öldürüldükten sonra geri döndürüldü.

Bu arada üçüncü Batman filminde Joker olmayacakmış. Buna üzüldüm çünkü ilk 3 filmin senaryosu baştan yazılmıştı şimdi değişikliğe gidilecek. Ledger ölmüş olabilir ama başka biri de çok iyi bir şekilde canlandırabilir Joker'i. The Dark Knight filminin başarısının Ledger'a bağlanmasını bir türlü anlayamıyorum bu arada. Ben başka biri canlandırsa da severdim o filmi.Ne demişler "kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur".
 
Üst