Johnny_ Kimdir ?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Hayvanlardan nefret etmen ve bunu gayet pişkin bir şekilde gülerek belirtmen çok üzücü...

Hayvanları sevmeyen insanlarıda sevemez.Allah ıslah etsin seni ...

Hele ki hayvanları sevmediği için sokakta kedi-köpek gördüğünde onlara eziyet eden insan evlatlarından biriysen durum çok daha kötü...

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayvanlardan nefret etmen ve bunu gayet pişkin bir şekilde gülerek belirtmen çok üzücü...

Hayvanları sevmeyen insanlarıda sevemez.Allah ıslah etsin seni ...

Hele ki hayvanları sevmediği için sokakta kedi-köpek gördüğünde onlara eziyet eden insan evlatlarından biriysen durum çok daha kötü...
Hayvanlardan nefret ediyorum dediğim korktuğum için nefret ediyorum.Ailemin diğer üyeleri hayvanları sever.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayvanlardan nefret mi ediyosun :S minicik kediden de mi korkarsın :S hele o tatlı köpecikten :) Yaradılanı seveceksin yaradandan ötürü.. Bak hayvanlardan zarar gelmez sana insanlar kadar... korkacaksan insanlardan korkacaksın

Hayvanlardan nefret mi ediyosun :S minicik kediden de mi korkarsın :S hele o tatlı köpecikten :) Yaradılanı seveceksin yaradandan ötürü.. Bak hayvanlardan zarar gelmez sana insanlar kadar... korkacaksan insanlardan korkacaksın

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
öncelikle hoşgeldin yüşa veya Jonny ilginç iki ismin var. Ama bana göre de SEYYAH kardşimin dediği gibi ailenin sana layık olduğu ismi sevmelisin. Ama dediğim gibi ilginç iki ismin tekrar hoşgeldin

(Bak benimde nickim çok ilginç severim ama kendi adım olan hz. peygamberimizin ismini kullanırım

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sonunda Sins demıyolarsa arkadas ca bı lakap tır sins diyolarsa alayını döv dövdürt bişey yap fesatlık vardır sins sonucta yanı jonny sins :D

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle hoşgeldin yüşa veya Jonny ilginç iki ismin var. Ama bana göre de SEYYAH kardşimin dediği gibi ailenin sana layık olduğu ismi sevmelisin. Ama dediğim gibi ilginç iki ismin tekrar hoşgeldin

(Bak benimde nickim çok ilginç severim ama kendi adım olan hz. peygamberimizin ismini kullanırım
Ailem bana Yüşa'yi layik gördü ama arkadaşlarım Johnny diyorlar Johnnie Walker'i biliyormusun(Johnnie Walker bi içki şirketi :) ) ? o yüzden diyorlar.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ailem bana Yüşa'yi layik gördü ama arkadaşlarım Johnny diyorlar Johnnie Walker'i biliyormusun(Johnnie Walker bi içki şirketi :) ) ? o yüzden diyorlar.

hmm. Yani lakap olarak kullaniyosan sorun deil ama asıl isminin ônune gecerse o kötü. Tekrar hosgeldin :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Johnny sins mi yoksa :P

Hoş geLdin.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Johnny cins si bu uzaylarda bulumur.
Neyse hoş geldin arımza