CuMaAli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Desene senin arkadaşlar seni çağırayım diyene kadar gün batıyor![]()
biraz öyle oluyor

Desene senin arkadaşlar seni çağırayım diyene kadar gün batıyor![]()
Hayvanlardan nefret ediyorum dediğim korktuğum için nefret ediyorum.Ailemin diğer üyeleri hayvanları sever.Hayvanlardan nefret etmen ve bunu gayet pişkin bir şekilde gülerek belirtmen çok üzücü...
Hayvanları sevmeyen insanlarıda sevemez.Allah ıslah etsin seni ...
Hele ki hayvanları sevmediği için sokakta kedi-köpek gördüğünde onlara eziyet eden insan evlatlarından biriysen durum çok daha kötü...
Sonunda Sins demıyolarsa arkadas ca bı lakap tır sins diyolarsa alayını döv dövdürt bişey yap fesatlık vardır sins sonucta yanı jonny sins![]()
hocam merakımı mazur gör ama sins ne ya)
jonny sins yaz ınternete burda acıklamak olmaz zaten ergenlerın laflarından ve adamdan meslegını anlarsın![]()
Ailem bana Yüşa'yi layik gördü ama arkadaşlarım Johnny diyorlar Johnnie Walker'i biliyormusun(Johnnie Walker bi içki şirketiöncelikle hoşgeldin yüşa veya Jonny ilginç iki ismin var. Ama bana göre de SEYYAH kardşimin dediği gibi ailenin sana layık olduğu ismi sevmelisin. Ama dediğim gibi ilginç iki ismin tekrar hoşgeldin
(Bak benimde nickim çok ilginç severim ama kendi adım olan hz. peygamberimizin ismini kullanırım
Ailem bana Yüşa'yi layik gördü ama arkadaşlarım Johnny diyorlar Johnnie Walker'i biliyormusun(Johnnie Walker bi içki şirketi) ? o yüzden diyorlar.
Johnny sins değil Johnny WalkerJohnny sins mi yoksa
Hoş geLdin.
: DBen de " -mi yoksa" dedim zaten![]()