GatsuX
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 324
Dostlar yarina renduvu aldim sorum olcak da ameliyat olmamiz gerekiyormu (ameliyat fobim var)
Maalesef ameliyat olmadan geçmiyor, acısı en fazla 1 hafta sürüyor ama.
Anladım. Ameliyatsız çözümü yok gibi. Peki ameliyat nasıl oluyor. Narkoz verip mi yapıyorlar yoksa belirli bir bölgeyi mi uyuşturuyorlar. Bu sorun psikolojik olarak çok etkiliyor. Bol şeyler giyme, dik yürüyememe vs.Ben zayıfken vardı, kilo aldım yine vardı, ameliyat oldum. 1 sene geçti üzerinden sorun yok gibi.
1 saat sonra hastaneye gidicem.Ameliyat olursada yapcak birşey yok bu arada ameliyat masrafi ne kadar 6 bin TL diye duydumNarkoz ile 2 saat kadar uyuyorsun. Meme ucunu alttan hilal biçiminde kesiyorlar, yakarak temizliyorlar. Uyandığımda canımı yakan tek şey; göğsün üzerini gergin şekilde sardıkları için sırt derim katlanmıştı. Mecbur sırt üstü yatman gerektiği için çok acıtıyordu. Ertesi gün bant açıldığında dünyam renklenmişti bildiğin. 5-6 saat içinde ayağa kalkıp yürüyebiliyorsun. 4. günde bütün sorunlar ortadan kalmıştı 2 hafta korse ile geziyorsun. Korkulacak bir şeyi yok, güven bana.