Jigoloyerimiz.com

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bu site hergün bana mail atıyo,gereksiz olarak işaretliyorum gene geliyor farklı isimlerle.biraz araştırdım nette binlerce müzdaribi var ama çözüm yok.buna yapabileceğimiz bişey yokmu?

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bu site ile ilgili çok şikat var iptal etmek zormuş

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
xxx[MENTION=10374]abcde[/MENTION].com gibi yerlerden geliyorsa en iyi yapacağın şey [MENTION=10374]abcde[/MENTION].com olarak gereksiz listesine ekleyebilirsin.Yine de kurtulacağını sanmıyorum bu site yüzünden değil ama engelli mailler listem dolmuştu bir ara :D hala günde 10dan fazla spam geliyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hotmailine geliyorsa

seçenekler- diğer seçenekler -Güvenli ve engellenen gönderenler-Engellenen Gönderenler-kısmında şu şekilde([MENTION=45690]xxxx[/MENTION].com)listeye ekle göndereni bir dahada görme o mailleri

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bana da benzeri jigolo sitelerinden mail geliyor. ilk geldiğinde merak ettim, girip baktım ne teklif etmişler diye. :P @ azgindul günlük 1400 TL önermiş. :P kabul etmedim tabi. :D

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende sandım ki memnun kalmamış :D

[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] doğruysa iyi paraymış :D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
maalesef çok illet birşey bu. sürekli farklı adres ve uzantılardan mail geldiği için engelleyemiyorsun. direk çöpe yolla. Çaresini bulursan bizde isteriz :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bana bir süre boyunca hotmail üzerinden geldi fakat engelleyince ara ara gelmeye başladı kısa zaman sonra tamamen kesildi.

eddar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bişey sorucam @xxxx.com adreslerinden gelen bu e-postayla direk siteye yönlendiriliyoruz , biz doldurmadan kendi profil açıyomu isim soyismimize , mail adresimize dayanarak site içinde ?? Yani siteye kendimi profil oluşturuyo hemen otomatik ??? Bir arkadaşım kendimi profil oluşturdu yoksa sitemi yönlendirdi öğrenmek istiyorum

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Arkadaşlar bişey sorucam @xxxx.com adreslerinden gelen bu e-postayla direk siteye yönlendiriliyoruz , biz doldurmadan kendi profil açıyomu isim soyismimize , mail adresimize dayanarak site içinde ?? Yani siteye kendimi profil oluşturuyo hemen otomatik ??? Bir arkadaşım kendimi profil oluşturdu yoksa sitemi yönlendirdi öğrenmek istiyorum

Otomatik oluşturuluyor böyle sitelerde. Zaten isim,Soyisim,mail bilgileri kolayca elde edilebiliyor.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
en kısa yoldan savcılığa git çok rahatsız olduğunu söyle şikayetciyim de kökten kurtul seni maillistlerinden çıkartırlar

Turkuazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunlardan kurtulmanın tek yolu kullanmıyacağın e-mail açmak ve siteye kayıt olurken o e-maili vermek ben öle yapıyorum

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hotmail de süpür özelliği var.Sonraki iletileri otomatik engelleyebiliyorsunuz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
gmail ile problem yaşayan var mı? Gmail spam konusunda çok başarılı.

burakerfeldt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da jigolovakti.com dan geliyor... işin garip yanı ne bu siteye girmişliğim ne de üye olmuşluğum nasıl oluyor anlamadım

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yıllarca defalarca söylenen ama ne yazık ki kullanıcılar tarafından uygulanmayan, atlanan olaydan genellikle kaynaklanıyor .. Mesajları forward eden kulalnıcılar tüm e-mail adresleri ile birlikte kendi arkadaşlarına mesaj atıyorlar .. diğerleride aynı şekilde e-mail hesaplarını silmeden forward edince ,, e- mail adresleri ordan oraya uçuşup duruyor .. o kadarki artık şirket , kurumsal e-mailler bile herkesin elinde .. site sahipleri bu adresleri alıp , otomatik olarak mesaj atıyorlar .. Eğitim şart ama , okuyup , uygulayanlar için...

pnzrkmpfwgn 38t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba ben sitede yeniyim ikinci olarak ne kadar insanlık desemde bu konuyu nefret ettiğiniz sitelerde görüncede çok güldüm :D bana mesaj göndermiyorlar gönderiyorlasada bilmiyorom
en kısa yoldan savcılığa git çok rahatsız olduğunu söyle şikayetciyim de kökten kurtul seni maillistlerinden çıkartırlar
ve honlineye katılıyorom