Jdownloader Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mperk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Slm lar herkese..Dünden beri çözemediğim bir sorun var da sizlere bir sorayım istedim..Rapid prem. kullanıyorum Rapid linklerini sağ tıklayıp kopyala dediğimde download managera linkler geliyor.Fakat daha sonra denetleme sırasında tüm linkler 6kb lar şeklinde görüp çevrimdışı yapıyor.Ne yaptıysam olmadı düzelmedi.Daha sonra internet download manager da da denedim sağ tıklayıp idm ile indir seçeneği yaptığımda aynı şekilde 20kb lık dosya indiriyor..Resimleri upload ettim bi bakarsanız :

http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/yxsfk376/Ads__z.png.html

Bir de linkleri tek tek kopyaladığım da bu kez linkleri gerçek boyutlarında görüyor fakat indirmeye başla dediğimde hepsini tek tek ç.dışı yapıyor ve bi hata yazıyor.Hatayı bende anlamadım..

http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/5bs8iwsa/Ads__z2.png.html

Sorun sizce ne olabilir ?? İki gündür bir şey indiremiyorum fikri olan varsa esirgemesin :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Öncelikle idm mi kullanıyorsun jd mi?Başlıkta jd demişsin ama konuda idmden bahsediyorsun.Ayrıca resimler açılmıyor.Tinypic'e yükle istersen

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence linkleri eksik kopyalıyorsun ondan öyle oluyor, ya da linkler çok uzun senin kopyaladığın sitede linkler kısaltılmış olarak koyulmuş bu yüzden linkleri tek tek açıp adres çubuğundan kopyalaman gerek biraz zahmetli olacak tabi...

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Öncelikle idm mi kullanıyorsun jd mi?Başlıkta jd demişsin ama konuda idmden bahsediyorsun.Ayrıca resimler açılmıyor.Tinypic'e yükle istersen

Normalde jd kullanıyorum,resimler de jd' ye ait.Jdownloader ile indirme yapamayınca internet download manager ile indirmeyi denedim.Yukarıda da belirttiğim gibi..

Jd'ye ait resimleri tekrar upload ediyorum:
dlrjo2.png

1z342vn.png

Bence linkleri eksik kopyalıyorsun ondan öyle oluyor, ya da linkler çok uzun senin kopyaladığın sitede linkler kısaltılmış olarak koyulmuş bu yüzden linkleri tek tek açıp adres çubuğundan kopyalaman gerek biraz zahmetli olacak tabi...

Birazdan dediğiniz gibi deneyip sonucu yazacağım ..
Edit: evet hocam sizin dediğinz gibi yaptım ve sorun halloldu teşekkür ederim.Aslında dün sizin dediğiniz gibi denemiştim fakat sonuç alamamıştım demekki yine yanlış kopyalamışım .TEşekkür ederim cevaplar için..

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kopyaladığın imler ya geçersiz ya da yanlış kopyalıyorsun.
Seçerek kopyalamak yerine imlerden birine sağ tık ve Kısayolu kopyala yapmayı dene. Yine olmazsa silinmiş geçersiz imdir.